Femeia

Schimbarea la faţă

Organismele vii au uimitoarea capacitate de a se adapta la noile condiţii de viaţă, caracteristică ce stă la baza motorului evolutiv, ceea ce ne face mai buni de la o generaţie la alta. În cazul relaţiilor bărbat-femeie, am pornit la drum de la stadiul incipient, al băiatului de treabă, devreme acasă şi pe care te poţi baza indiferent de situaţie. Experienţele cu femei prin care am trecut, oricum ar suna asta, mi-au arătat că oferta mea nu are cerere pe piaţă, că băiatul de treabă este de fapt un prieten de nădejde căruia să-i povesteşti fanteziile pe care le ai cu băieţi răi şi nepăsători. Vrând-nevrând, am devenit insensibil la prostiile care le dau dureri de cap femeilor, acestor fiinţe create din plictiseală, fără un scop precis şi ca o variabilă imposibil de rezolvat în ecuaţia până atunci strictă şi armonioasă a Universului.

Ceea ce înţeleptele mele prietene mi-au spus continuu, Profeţia, s-a adeverit. La scurt timp după ce a încetat să-mi mai pese de problemele existenţiale ale femeilor de lângă mine, detalii nesemnificative care pentru un bărbat nu există, au devenit ele interesate de persoana mea… Nu mi-am schimbat înfăţişarea, nu mi-am transformat stilul vestimentar într-unul dominat de piele neagră şi croială de motociclist certat cu legea şi nici nu am uitat să mă bărbieresc de jumătate de an. Pur şi simplu, nu mi-a mai păsat şi le-am tratat cu o oarecare indiferenţă, ceea ce le-a cam aprins. Realizez că interesul feminin este invers proporţional cu atenţia pe care i-o acorzi şi că nepăsarea naşte păsare, într-o lume întortocheată ce se află în interiorul unei minţi răsucite.

Ce studii psihologice sau discuţii interminabile? Totul este într-adevăr atât de simplu! Atât timp cât femeia are parte de un bărbat cu preocupări intelectuale interesante, eventual şi puţin spiritualizate, şi cu o atitudine relaxată la adresa propriilor preocupări asezonată de o nepăsare crasă pentru prostiile pe care de multe ori le debitează purtătoarea de fard, atenţia îi va fi excitată de imprevizibilul ce îi va caracteriza relaţia, iar mintea îi va fi preocupată în permanenţă cu întrebări ce-l vor viza pe bărbatul căruia nu-i prea pasă de ea. Genial!

www.umbluliber.com

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *