Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:14
Abonamente

Tendințe 20 Octombrie 2012, ora 08:18    Din editia print

Schimbări mici cu efecte mari pentru casa ta

Marime Font

 
 
 

Nu ai nevoie de credite la bancă sau piese scumpe pentru a-ţi redecora casa. Designerii de interior folosesc câteva trucuri, ieftine la preţ, prin care poţi schimba întreaga atmosferă din casă. 

Repoziţionează luminile. Dacă vrei să te relaxezi seara, luminile aşezate în centrul tavanului nu sunt recomandate, căci fac încăperea să pară rece. Optează însă pentru luminile de perete din jurul tavanului, care oferă un aer de eleganţă şi un sentiment de relaxare, făcând, totodată, camera să pară mai mare.Gust şi la bucătărie.
Fie că găteşti şi speli, îi ajuţi pe copii cu temele sau discuţi cu prietenii la un pahar de vin, bucătăria este punctul central al vieţii familiale. Florile proaspete dau un aer optimist şi conferă bună dispoziţie, aşa că ia câteva buchete când mergi data viitoare la piaţă. De altfel, poţi cumpăra un prosop de vase de culoarea ta preferată sau scoate la iveală cel mai simpatic set de farfurii.Schimbă designul. Locul unde este aşezată mobila te influenţează şi te poate afecta. Implică toată familia în mutarea mobilei de colo-colo, pentru a face modificările într-un mod amuzant şi mai rapid.

„Nu” plictiselii! O modalitate bună de a te înveseli când găteşti sau faci curăţenie în bucătărie: aşază, într-un punct focal al camerei, un panou cu colaje colorate alcătuit din pozele tale preferate, fie că sunt instantanee dintr-o vacanţă reuşită sau „lucrările de artă“ ale celor mici. Modifică-le poziţia sau schimbă-le la câteva săptămâni, pentru a crea un nou ambient.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md