Film

Scorsese şi DiCaprio, din nou împreună pentru The Gambler

Iar cei cooptaţi în proiect, Martin Scorsese, ca regizor şi Leonardo DiCaprio, ca protagonist, au mari şanse să transforme pelicula lui Karel Reisz într-un succes de box-office.Cei doi au o istorie bogată a colaborărilor (ce include tituluri precum Shutter Island, The Departed, Gangs of New York), iar cineastul nu este străin de refacerea unor pelicule (vezi Cape Fear, Age of Innocence, The Departed). Aşadar, „premise” bune pentru o nouă versiune a unui film inspirat din nuvela lui Fyodor Dostoyevsky, Jucătorul.

Producţia din 1974 l-a avut pe James Caan în rolul lui Axel Freed, un profesor de limba engleză din New York cu un viciu costisitor: jocurile de noroc. „Hobby-ul” său scapă însă de sub control (vezi tag-line-ul posterului), iar pentru a ieşi din bucluc ajunge să escrocheze propria mamă pentru bani şi îl convinge unul dintre studenţii săi să aranjeze un meci de baschet pentru a fi siguri de câştig.

Noul film îl va avea drept scenarist pe William Monahan (The Departed). Datorită programului încărcat al lui Scorsese, o dată de începere a filmărilor nu a fost încă stabilită, urmând să fie anunţată anterior.

Sursa: Cinemagia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *