Culinar.md

Scorţişoara, aroma de mentă şi seminţele de dovleac, afrodisiace naturale

Trebuie doar să ştii că se găsesc în cămara ta…

Săpunul sau şamponul cu aromă de mentă

Sporeşte gradul de stimulare, dar şi plăcerea şi intensitatea actului sexual. Trebuie însă alese produsele naturale, cu extract de mentă, cele care conţin doar parfum şi chimicale neavând acest efect.

Scorţişoara

S-a demonstrat că acest condiment sporeşte libidoul în timp, iar la femei reduce riscul de infecţii urinare. Acest efect este determinat de proprietăţile scorţişoarei de a scădea glicemia până la un nivel normal, stimulând astfel circulaţia sângelui. Prin urmare, controlarea glicemiei înseamnă şi o viaţă sexuală mai bună.

Seminţele de dovleac

Au un conţinut ridicat de zinc, care sporeşte fertilitatea, dar şi libidoul. De aceea şi stridiile, bogate în acest mineral, sunt considerate afrodisiace.

Ginkgo Biloba

Aceste ierburi îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi combat efectele adverse pe care le pot avea unele antidepresive asupra potenţei. Este recomandată o cantitate de 40-80 de miligrame, administrată de două ori pe zi.

Aşadar, poate că, înainte de a vă îndrepta spre farmacie să cumpăraţi un medicament, face să vă gândiţi care este problema şi cum o puteţi rezolva într-un mod cât mai natural şi mai simplu? De multe ori se întâmplă să aveţi soluţia la îndemână şi să nu trebuiască să faceţi un efort pentru a o vedea… O problemă se rezolvă foarte simplu, descoperind cauza şi tratând-o ca atare. Deoarece tratarea efectului produs nu este o soluţie pe termen lung… Dacă este vorba despre o durere anume pe care încercaţi să o înlăturaţi cu ajutorul unui medicament, veţi rezolva problema temporar şi pe o perioadă scurtă, nu pe termen lung.

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *