Sport

Se face transferul istoric al lui Messi? Întâlnire SECRETĂ cu oficialii lui Manchester City

Txiki Begiristain, directorul sportiv al "cetăţenilor" a lucrat în clubul catalanilor până în 2012 şi a propus ca mutarea să se facă în vara următoare, atunci când Messi ar putea ajunge gratis pe Etihad.

Clauza de 300 de milioane a lui Messi e valabilă până în ianuarie 2018, atunci când argentinianul intră în ultimele 6 luni de contract. Totuşi, Barcelona speră ca Lionel să semneze prelungirea înţelegerii cu gruparea de pe Camp Nou, una care a fost amânată în ultimele luni.

După plecarea lui Neymar la PSG pentru 222 de milioane de euro, despărţirea gratis de Messi ar fi cea mai dură lovitură pe care conducerea clubului blaugrana ar putea s-o primească.

”Au lăsat problema contractului lui Messi pentru ultimul minut. El e cel mai important jucător. Nu a semnat încă. E îngrijorător. Poate fi o situație mai gravă ca la Neymar. Messi poate pleca gratis de la 1 ianuarie”, a spus Benedito, un fost candidat la alegerile pentru stabilirea preşedintelui Barcelonei.

Fanii lui Manchester City visează și ei cu ochii deschişi la un transfer al lui Lionel Messi la echipa lor. Argumentul lor? Faptul că argentinianul a început să urmărească postările echipei lui Pep Guardiola pe Instagram.

digi24.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *