Actualitate

Se strică vremea: Meteorologii au emis Cod Galben de ploi puternice

Marți se vor înregistra temperaturi de până la +8°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +9°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +10°C. În timpul nopții se așteaptă temperaturi de +6°C.

Miercuri se vor înregistra temperaturi de până la +8°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +9°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +10°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +4°C. Va ploua în toate regiunile țării.

Joi, la nordul republicii, mercurul în termometre va urca până la +8°C. În centru se vor înregistra temperaturi de până la +9°C. În sud se așteaptă temperaturi de la +10°C până la +11°C. Va ploua în toate regiunile țării.

Vineri se vor înregistra temperaturi de până la +8°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +9°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +10°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +7°C.

Sâmbătă se vor înregistra temperaturi de până la +9°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +10°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +11°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +2°C.

Duminică se vor înregistra temperaturi de până la +9°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +10°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +11°C. În timpul nopții se așteaptă temperaturi de +6°C.  

sursa: agora.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *