Frumusețe

Secrete din colţuri ale lumii pentru o piele perfectă

Franţa

Masează-ţi faţa cu cuburi de gheaţă. Acest tratament simplu va reuşi să stimuleze circulaţia sângelui şi să ofere pielii un aspect sănătos şi strălucitor.
Foloseşte atât apă fierbinte, cât şi rece. Pe lângă îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, această metodă îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi îi confer un aspect neted. Aşează pe faţă un prosop îmbibat în apă fierbite şi repetă aceeaşi procedură şi cu apă rece.
Foloseşte suc de lămâie pentru a reduce inflamaţiile. Aplică sucul de lămâie pe zonele afectate de acne şi vei putea observa cu uşurinţă că aceasta devine de mici dimensiuni şi mai puţin roşie.
Chile

Strugurii roşii sunt perfecţi pentru o piele strălucitoare. Femeile din Chile susţin că pielea lor netedă şi care radiază frumuseţe se datorează antioxidanţilor întâlniţi în struguri. Acestea fac o pastă din struguri roşii şi două linguriţe de făină şi, în momentul în care este gata, pun acea mască pe faţă şi o lasă să acţioneze timp de 10 minute. Se pare că masca este mult mai eficientă dacă este aplicată dimineaţa.
Suedia

În primul rând, o alimentaţie sănătoasă este ideală pentru o piele frumoasă. Ceea ce trebuie să consumăm sunt produse sănătoase precum peşte şi fructe de pădure, acestea fiind bogate în antioxidanţi.
De asemenea, sauna este o idee perfectă, aceasta fiind o metodă eficientă pentru a elimina toxinele din corp.
Japonia

Orezul cu apă ajută la curăţarea feţei şi stimulează producţia de colagen, oferindu-i pielii o textură fină. Ia un bol de orez, pune conţinutul în blender, iar peste produsul obţinut adaugă apă şi amestecă. Aplică produsul pe faţă ca o mască.
De asemenea, masajele faciale ajută la îmbunătăţirea elasticităţii pielii, iar dacă sunt realizate în fiecare zi, vei obţine rezultate minunate.
Foloseşte mai puţină pudră pentru faţă. Femeile din Japonia consideră că o piele sănătoasă trebuie să strălucească. Este ceva natural, iar folosind pudră în mod regulat poţi încărca porii şi pot fi cauzate inflamaţii.
Brazilia

Sucul de morcovi realizat acasă este un remediu extraordinary pentru a scăpa de coşuri. Un suc proaspăt de morcovi este bogat în beta-carotină, aceasta fiind cunoscutăpentru faptul că luptă împotriva acneei.
Spania

Cu ajutorul cartofilor poţi scăpa foarte uşor de cearcăne. Taie un cartof în felii subţiri, rotunde şi aşează-le sub ochi timp de 10 minute. 

sursa: www.one.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *