Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:14
Abonamente

Moldova 11 Noiembrie 2011, ora 10:18

Selecționata de tineret a Moldovei a fost UMILITĂ cu 5-0 de Portugalia

Marime Font

Foto: Uefa.com
 
 
 

Echipa națională de tineret a Moldovei a pierdut ieri cu scorul de 5-0 în fața selecționatei similare a Portugaliei.

La pauză scorul era deja de 4-0 pentru portughezi. Golurile ibericilor au fost înscrise în minutele 6, 23, 25, 29. Atacantul echipei Benfica, Nelson Oliveira (actualmente în arendă la Pacos de Ferreira) a reușit o dublă, iar în minutul 70 al partidei, Abel Issa Camara a stabilit scorul final de 5-0.

Astfel, antrenorul Alexandru Curteian și-a făcut debutul cu stângul pe banca tehnică. După 4 meciuri disputate, Moldova-U21 a fost învinsă de tot atâtea ori, a primit 17 goluri și a marcat doar 3 și, incontestabil ocupă ultimul loc în grupa a 6-a a preliminariilor pentru Campionatul European de Tineret din 2013 care se va disputa în Israel.

Luni, 14 noiembrie ,,naționala” mică va juca în deplasare cu Polonia (locul 2 în grupă, la egalitate de puncte cu Portugalia). Lidera grupei este Rusia, care nu a suferit vreo înfrângere în 4 partide.

De altfel, și echipa națională a Moldovei de până la 19 ani, antrenată de Serghei Cleșcenco a fost învinsă și ea cu 3-0 de către selecționata similară a Olandei în primul meci al grupei preliminare pentru Campionatul European. Moldova U-19 va juca pe 12 și 15 noiembrie cu Croația și Finlanda. 

Timpul.md (Radu Lisița)

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md