Internațional

Selecţionata lui Balint a scăpat de Nigel de Jong

Selecţionerul olandez Bert van Marwijk a precizat că nu avea “altă posibilitate” decât să-l excludă din lot pe Nigel de Jong. “Voi discuta, pe viitor, această problemă cu Nigel, însă acum trebuie să ne concentrăm asupra celor două jocuri”, a precizat van Marwijk într-un comunicat dat publicităţii pe site-ul federaţiei batave.

Într-o declaraţie acordată cotidianului Algemeen Dagbaden, Van Marwijk a precizat că faultul lui Nigel de Jong a fost “brutal şi inutil”. Mijlocaşul olandez nu se află la prima intrare de acest gen, de Jong faultându-l grosolan şi pe spaniolul Xavi Alonso în finala Cupei Mondiale 2010, câştigată de Spania cu 1-0 în faţa Olandei, pe 11 iulie la Johannesburg. În luna martie, mijlocaşul american Stuart Holden a suferit o fractură la picior tot după o intrare a lui De Jong, în cursul unui meci amical.

Pentru a suplini absenţa lui Nigel de Jong şi a accidentaţilor Theo Janssen (FC Twente) şi Vurnon Anita (Ajax Amsterdam), Van Marwijk i-a convocat pe mijlocaşii Urby Emanuelson (Ajax Amsterdam) şi Wout Brama (FC Twente).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *