Internațional

Selecţionata R. Moldova este prezentă la Europenele de tenis de masă

Campionatul se va desfăşura iniţial pe echipe. Potrivit repartizării ierarhice, selecţionata „tricolorilor” evoluează în grupa J a Diviziei Standard, alături de formaţiile Finlandei şi statului San Marino. Din lotul care s-a deplasat la turneu fac parte următorii sportivi: Vladimir Semipeadnîi, Mihail Adam, Teodor Olaru, Eugeniu Milchin şi Pavel Wienştein. Ultimii doi sunt stabiliţi cu traiul în Germania.

Sâmbătă după amiază, s-a disputat primul meci dintre Finlanda şi San Marino, reprezentativa scandinavă învingând cu un categoric 3-0. De “tăvălugul” finlandez nu au scăpat nici conaţionalii noştri care au fost învinşi în partida disputată ulterior, cu rezultatul de 3-1, unicul punct pentru reprezentativa noastră a fost adus de Mihai Adam, care a trecut cu 3-2 de Toni Soine.

În scurt timp, se va disputa ultima partidă din cadrul grupei J, dintre R. Moldova şi San Marino.

Ediţia din anul curent a Europenelor a întrunit 39 de echipe masculine şi 34 feminine. Competiţia a reunit în total 298 de jucători. Vedetele campionatului sunt germanul Timo Boll şi belorusul Vladimir Samsonov, triplu campion continental.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *