Timpul Local

Serafim Urechean la Cina cea de taina

„In aceasta zi aniversara, care marcheaza o varsta a implinirilor, constatam rolul important pe care l-ati avut in dezvoltarea statului R. Moldova intr-o perioada de maxima importanta, cand institutiile democratice se aflau intr-o prima faza de dezvoltare”, se spune intr-un mesaj de felicitare, adresat omagiatului din partea Presedintiei.

„Activitatea de deputat in Parlamentul R. Moldova, de presedinte al Aliantei „Moldova Noastra” si de lider al Aliantei pentru Integrare Europeana este una relevanta. Contributia dvs. personala, precum si cea a reprezentantilor formatiunii politice pe care o conduceti, la debarcarea comunistilor de la guvernare, la pastrarea unitatii Aliantei pentru Integrare Europeana, la realizarea unui sir de schimbari care vor contribui la democratizarea societatii si la realizarea parcursului de integrare europeana a R. Moldova este una foarte importanta”, se spune in mesaj.

Serafim Urechean a fost felicitat de prieteni si colegi. Fractiunea parlamentara a PL i-a daruit o sculptura infatisand „Cina cea de taina”, o aluzie fina la parasirea formatiunii de catre unii lideri, plecati ulterior la MAE. Premierul Vlad Filat i-a facut cadou un buchet de trandafiri, un stilou, cu care urmeaza „a semna acte foarte importante”, precum si un coniac „President”, facand aluzie la lozinca AMN din alegerile parlamentare trecute. Drept replica, omagiatul a spus ca verdele se formeaza sub influenta razelor soarelui.

Prin decretul presedintelui interimar Mihai Ghimpu, lui Serafim Urechean i s-a conferit „Ordinul de Onoare” pentru munca prodigioasa in cadrul autoritatilor publice, contributie la promovarea transformarilor democratice si activitate legislativa si organizatorica intensa.

 

 

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *