Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente

Film 9 Martie 2017, ora 15:36

Serialul „Taboo” va avea un al doilea sezon

Marime Font

„Taboo", serialul cu Tom Hardy difuzat în România de HBO, a fost prelungit pentru un al doilea sezon de BBC și FX, care difuzează programul în Marea Britanie și respectiv SUA, relatează screendaily.com.

Hardy interpretează personajul principal al serialului a cărui acțiune se desfășoară în 1814, un bărbat care, crezut mort de multă vreme, se întoarce din Africa la Londra pentru a moșteni rămășițele imperiului tatălui său din domeniul transportului naval. Din distribuție mai fac parte Oona Chaplin, Jonathan Pryce și David Hayman.


Noul sezon — care va avea tot 8 episoade de câte 60 de minute, ca și primul — a fost contractat de Charlotte Moore, director al BBC Contect, și Piers Wenger, din cadrul BBC Drama.Producătorii executivi ai serialului sunt Ridley Scott, Kate Crowe, Tom Hardy, Dean Baker și Steven Knight.

Anders Engström și Kristoffer Nyholm au fost regizorii episoadelor din primul sezon, care a fost vândut și HBO pentru distribuția în Spania, teritoriile nordice și estul Europei.

"Suntem recunoscători și încântați să ne continuăm relația cu BBC și FX și să contribuim la creația dramatică britanică. Este o știre fantastică", a spus Tom Hardy.

"Suntem încântați că oamenii vor să știe ce se va întâmpla în continuare și că BBC și FX își doresc noi aventuri cu diavolul Delaney și cu liga celor damnați", a adăugat Ridley Scott.

"În sezonul doi, Tom și Steve și ceilalți străluciți producători ai show-ului promit ceva îndrăzneț, diferit, dar de neratat și sunt încântat că BBC este din nou parteneră cu FX pentru a prezenta 'Taboo' publicului din întreaga lume", a afirmat Piers Wenger.

AGERPRES.RO

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md