Frumusețe

Sexy pentru sezonul fustelor

Pentru ca ele să fie cu adevărat pregătite pentru a fi expuse, nu trebuie decât ca tu să începi să le acorzi o atenţie deosebită, asta în cazul în care în toată perioada rece le-ai ascuns sub pantaloni sau le-ai neglijat. Cum nu mai ai foarte mult timp pentru a pune la punct imaginea picioarelor tale, FEMEIA îţi propune câteva trucuri pentru a le face mai frumoase, dar şi mai sănătoase. Iată ce trebuie să faci pentru a întâmpina aşa cum trebuie sezonul fustelor şi al rochiţelor.

Jos celulita
Una dintre metodele care te ajută să reduci celulita este duşul alternant. Duşurile alternante cu apă caldă, apoi rece, ajută circulaţia sanguină, ajută să îţi tonifiezi musculatura şi să uiţi de celulită. Dacă crezi că poţi apela la această metodă şi că nu îţi este teamă de apa rece, vei putea să îndepărtezi celulita în scurt timp.

Exfoliere şi pentru picioare
Exfolierea nu se face doar pentru pielea feţei. În cazul în care pielea de pe picioare nu este tocmai hidratată, trebuie să o ajuţi tu să aibă un aspect plăcut. Dacă crema hidratantă nu te ajută foarte mult, înseamnă că este momentul să apelezi la soluţii mai dure şi uşor zgrunţuroase pentru a redobândi fineţea picioarelor. Pielea uscată trebuie îndepărtată printr-un masaj de exfoliere. Mălaiul, zaţul de cafea, sarea de mare şi zahărul sunt câteva exfoliante naturale pe care le găseşti în bucătăria ta. Poţi să îţi faci un gomaj pentru picioare, dacă adaugi în gelul de duş câteva linguri de zaţ, zahăr, sau mălai. Masează picioarele de două ori pe săptămână cu acest amestec.

Epilarea
În cazul în care în perioada rece ai neglijat acest procedeu, sau ai folosit aparatul de epilat, diverse creme sau chiar lama pentru a îndepărta firele de păr, acum trebuie să îţi faci o programare la un cabinet de cosmetică. Un epilat cu ceară scoate firul cu tot cu rădăcină, lasă pielea mult mai fină, iar pielea de pe picioare va avea un aspect plăcut şi uşor catifelat.

Mişcarea
Exerciţiile fizice sunt mai mult decât importante pentru sănătatea picioarelor tale. 15 sau 20 de minute de exerciţii, efectuate de trei ori pe săptămână, sunt suficiente pentru frumuseţea lor. Genuflexiunile, fandările, ridicările laterale sau chiar mersul pe jos, urcatul scărilor sau plimbarea cu bicicleta pot contribui la modelarea picioarelor tale.

Modelare corporală
Împachetările pe care le poţi face acasă cu ajutorul foliei alimentare şi al gelului anticelulitic sunt foarte eficiente şi, mai ales, foarte ieftine şi comode. Aplică pe piele o cremă anticelulitică, apoi înfăşoară-ţi fiecare picior cu folie alimentară din plastic. Stai aşa cât de mult timp poţi.

Relaxare prin masaj
Dacă nu reuşeşti să mişti picioarele în timpul zilei foarte mult, pentru că jobul tău este unul care te ţine legată de birou, trebuie să apelezi la masaj neapărat. Nu trebuie să mergi la saloanele de masaj pentru a preveni apariţia capilarelor sparte sau a varicelor. Cât stai seara la televizor, sau la telefon cu prietena ta, poţi masa picioarele cu o rolă specială care stimulează circulaţia şi relaxează musculatura.

Sunshine
Dacă pielea este uscată şi nu are strălucirea dorită, hidratarea este esenţială ca picioarele tale să arate extrem de sexy. Foloseşte o loţiune cu particule strălucitoare foarte fine, pentru ca picioarele tale să arate radiant.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *