Astăzi 19 Februarie 2018, Luni - Ultima actualizare la ora 08:20
Abonamente

Actualitate 25 Septembrie 2017, ora 05:43

HOROSCOP: Săgetătorii vor să facă schimbări. Nu le convine poziția ocupată în echipa sau grupul din care fac parte

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Sfatul zilei de 25 septembrie 2017. Balanţele vor să înceapă ceva nou, dar au unele temeri. Citeşte sfatul zilei pentru zodia ta!

Berbec

Ai ocazia să iei o decizie foarte importantă privind relațiile sentimentale. Nu te grăbi, întrucât această decizie poate chiar să îți schimbe viața! Trebuie să faci lucrurile treptat! Numărul norocos al zilei: 6.Taur

Te simți plictisit și vrei să faci ceva palpitant. O să te simți perfect după ce ai o activitate. Pune-ți mintea la contribuție și acționează! Nu te speria de schimbare! Numărul norocos al zilei: 7.

Gemeni

Ai de ales între două variante și nici tu nu știi care e cea mai atractivă. Judecă atent și vei face o alegere excelentă. Ascultă-ți inima! Numărul norocos al zilei: 18.

Rac

Dacă simțiți că e nevoie de o scurtă discuție cu privire la mici probleme pe plan sentimental, azi ești într-o stare bună. Lasă temerile deoparte. Numărul norocos al zilei: 5.

Leu

Ți-ai pierdut încrederea în tine, pentru că ceva din trecut nu ți-a ieșit conform așteptărilor. De fiecare dată când simți o astfel de îngrijorare amintește-ți cât de bine ai ieșit când ai mai trecut prin astfel de situații. Adu-ți aminte cât ești de puternic! Numărul norocos al zilei: 6.

Fecioară

Ai grijă ce spui astăzi pentru a nu genera un moment de tensiune. Ești tentat să ridici tonul și să îți impui punctul de vedere cu orice preț, fără a ține cont de opiniile celorlalți. Totul se rezolvă prin calm! Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță

Vrei să începi ceva nou, dar ai unele temeri. Cel mai bine ar fi să analizezi cu atenție opțiunile pe care le ai dispoziție. Doar așa poți lua cea mai bună hotărâre. Gândește-te bine la ce ai de făcut! Numărul norocos al zilei: 3.

Scorpion

Pentru că lucrurile nu merg atât de bine la muncă te ambiționează să riști foarte mult. Nu transforma totul într-o dramă, tratează-le pe toate cu calm. Numărul norocos al zilei: 21.

Săgetător

Ai grijă și nu te lăsa influențat de sfaturile anumitor persoane din jurul tău. Nu toată lumea are intenții bune și poți să fii încurajat să faci alegeri greșite. Doar tu știi ce e mai bine pentru tine. Numărul norocos al zilei: 11.

Capricorn

Ești pe culmile iubirii, iar momentele frumoase pe care le trăiești te încarcă pozitiv. Acum își dai seama cât de frumos este să iubești și să fii iubit. Exprimă-ți sentimentele! Numărul norocos al zilei: 3.

Vărsător

Ești nostalgic, pentru că așa e viața: poveștile de iubire se termină, vacanțele se sfârșesc, momentele frumoase nu sunt pentru totdeauna. Doar tu poți să te ajuți să depășești această stare. SEști mai puternic decât crezi, nu te descuraja. Numărul norocos al zilei: 17.

Pești

Te afli într-un anturaj în care nu te simți în largul tău. Sunt persoane în jurul tău care te indispun și te fac să te simți iritat. Evită situațiile neplăcute!Numărul norocos al zilei: 18. 

teotrandafir.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul