Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 13:21
Abonamente

Sport 31 August 2017, ora 17:10

Sharapova trăieşte un adevărat coşmar la New York! Wozniacki: „E inacceptabil ce se întâmplă!"

Marime Font

Caroline Wozniacki, numărul cinci mondial, a fost eliminată de la US Open aseară, în turul secund. La final, daneza i-a atacat dur pe organizatori, care au programat-o pe terenul numărul 5, în detrimentul Mariei Sharapova. Rusoaica trece prin momente excelente pe terenul de joc, însă se confruntă cu un adevărat "coşmar" în afara lui.

„Masha" a devenit fără îndoială persona non grata în tenisul mondial, după ce s-a dopat. Timea Babos a fost învinsă de rusoaică miercuri seară şi a vorbit despre faptul că nu trebuia să fi primit un wildcard având în vedere backgroundul său, însă Wozniacki a fost mult mai acidă.

Învinsă de Makarova, scor 2-6, 7-6, 1-6, sportiva nordică a găsit o scuză şi în faptul că a fost nevoită să joace pe terenul 5. Asta în timp ce Sharapova a beneficiat din nou de o favoare din partea organizatorilor."E inaccteptabil ca numărul cinci mondial să trebuiască să evolueze pe terenul cu numărul cinci. Înţeleg raţiunea organizatorilor, dar să pui o jucătoare care tocmai s-a întors după o suspendare pentru dopaj mereu pe terenurile centrale nu e în regulă. Nu se dă un exemplu bun. Să desconsideri favorita 5 în asemenea mod...", a spus Wozniacki, extrem de enervată de decizia organizatorilor, potrivit metro.co.uk.

Sharapova nu a fost niciodată populară printre jucătoarele din circuitul WTA, multe vorbind despre aroganţa "MaShei". Totuşi, cele mai multe dintre adversare s-au cenzurat, însă acum, după ce s-a dopat, atacurile vin din toate direcţiile. Cea care a vorbit prima despre Maria a fost Bouchard, care pare să le fi inspirat pe celelalte jucătoare. "Este o fraudă şi nu cred că trişorilor ar trebui să li se permită să joace acest sport. Este incorect faţă de ceilalţi concurenţi", spunea de curând canadianca.

Toate aceste discuţii pun o presiune teribilă pe umerii Mariei, care după confruntarea cu Babos nu a mai suportat întrebările jurnaliştilor legate de dopaj. Ea a părăsit sala de conferinţe, vizibil afectată. Totuşi, jocul ei rămâne unul solid, lucru arătat în special în victoria cu Simona Halep. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md