Sport

Sheriff a invins, dar nu a convins

Campioana de fotbal a R. Moldova, Sheriff Tiraspol, a invins la limita, scor 1-0, in partida din cadrul etapei a XIII-a din Divizia Nationala la fotbal, disputata marti, in compania formatiei CSCA-Rapid Chisinau. Desi a dominat pe tot parcursul intalnirii, formatia nistreana a marcat singurul gol abia in repriza secunda.

Atacantul tiraspolenilor, rusul Aleksandr Erohin, a inscris cu capul in urma unui corner, executat de Alexandru Suvorov. Echipa vizitatorilor a terminat meciul in zece oameni, dupa eliminarea jucatorului Dumitru Seul.
Gratie acestei victorii, Sheriff a urcat din nou pe locul trei in clasament, fiind devansat doar de Iskra-Stal Rabnita si Dacia Chisinau.

In Divizia Nationala a intervenit o pauza din cauza meciurilor echipei nationale in preliminariile Campionatului Mondial 2010. Campionatul intern va fi reluat la 18 octombrie. Cu o saptamana mai devreme insa, pe stadionul din Suruceni (Ialoveni), Sheriff va juca un meci-restanta cu Sfantul Gheorghe din localitate.

Jocul modest al discipolilor lui Leonid Kuciuk trage un strident semnal de alarma inaintea partidei cu Twente, contand pentru grupele Europa League. In ultima etapa a campionatului olandez, adversara din 22 octombrie a „sheriffilor” a invins in deplasare pe Heracles Almelo cu scorul de 3-1, golurile invingatorilor fiind inscrise de Ruiz, N’Cufo si Janssen.

Profitand de clacarea lui PSV Eindhoven in disputa cu Ujtrecht (0-0), Twente a devenit liderul autoritar al clasamentului. Este de remarcat ca echipa din Eindhoven este adversara clujenilor de la CFR in alta grupa din Europa League si a pierdut primele doua puncte dupa sapte victorii consecutive. Remarcam ca meciul cu Twente de peste doua saptamani se va disputa pe Stadionul „Sheriff” din Tiraspol, incepand cu ora 20.00.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *