Sport

Sheriff din nou cstiga in extremis

De abia revenit in campionatul R. Moldova dupa evoluari si teste prin diferite echipe din statele ex-sovietice, tanarul atacant Igor Bugaiov a imbracat tricoul echipei Academia-UTM Chisinau si a consemnat un hattrick in poarta echipei Zimbru, vicecampioana republicana.

Capul de afis al etapei ordinare din esalonul superior a campionatului national de fotbal l-a constituit duelul liderelor Sheriff Tiraspol si Dacia Chisinau care s-a disputat la Tiraspol. Campioana Sheriff si-a marit din nou diferenta fata de Dacia la opt puncte. Nistrenii s-au impus in meciul direct cu 1-0, gratie unui gol semnat de rusul Aleksandr Erohin abia in minutul doi al prelungirilor. Acesta a inscris cu o scarita peste portarul Eugen Matiughin.
Dacia Chisinau si-a fortificat lotul inaintea acestui meci. „Lupii galbeni" l-au achizitionat pe varful Alexandru Popovici, care in tur a jucat la Tiligul. La Dacia joaca si fratele acestuia, Dumitru.

Pe ultima suta de metri, a fost achizitionat si fundasul georgian in varsta de 31 ani, Kahaber Mjavanadze, de la Cernomoret Odesa. Mjavanadze a jucat in trecut si la Spartak Moscova, in a carui componenta a devenit campion al Rusiei.
Eroul etapei insa a fost noul atacant al echipei Academia-UTM Igor Bugaiov, care a penetrat de trei ori poarta Zimbrilor, meciul incheindu-se cu rezultatul de 3-0. Toate reusitele au fost consemnate in prima repriza (minutele 2,13 si 14). La initiativa patronului „academicienilor”, Igor Dobrovolski, la Academia UTM a fost legitimat recent inca un component al echipei nationale, Denis Calincov.

In alte meciuri disputate miercuri au fost inregistrate rezultatele: FC Tiraspol – Olimpia Balti 1-0, Tiligul-Tiras Tiraspol – Dinamo Tighina 0-5, CSCA-Rapid – Iskra-Stal Rabnita 0-0.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *