Timpul Local

Shopping MallDova se pregateste de Pasti

Oua Faberge, iepurasi vii si sute de cozonaci anunta apropierea sarbatorilor de Pasti la Shopping MallDova

Cea mai de suflet si mai luminoasa sarbatoare a anului, Pastele, se consemneaza si la Shopping MallDova. Vizitatorii sunt intampinati conform traditiei: cu oua, iepurasi si cozonaci, ceea ce amplifica atmosfera calda si luminoasa, care predomina in mall in aceasta perioada.

Pe parcursul lunii, „iepurasii de Paste” ai mall-ului aduc daruri nu doar copiilor, asa cum spune traditia, ci tuturor vizitatorilor Shopping MallDova, care fac cumparaturi in magazinele amplasate aici. Mall-ul gazduieste si iepurasi vii, considerati simbolul fertilitatii.

In gradina amenajata la parterul centrului comercial copiii se pot distra cautand oua de ciocolata ascunse. Si maturii isi pot petrece timpul intr-un mod inedit – admirand expozitia de oua de strut pictate si oua elaborate din diverse materiale (paie, plastic etc.) de catre mesterii de la „Uniunea Mesterilor Populari din Moldova”.

Surpriza sarbatorii – imitatiile „Faberge”
In aprilie, 5 oua de dimensiuni mari (aproximativ 1 metru in inaltime) vor imbogati peisajul pascal din mall. Acestea reprezinta o imitatie a Oualor Faberge, recunoscute drept unele dintre cele mai reusite obiecte de arta realizate vreodata. Ouale Faberge, create din pietre si metale pretioase in atelierul lui Carl Faberge in perioada 1884-1917, sunt cele mai renumite oua de Pasti. Acestea erau oferite in calitate de cadouri de Pasti in familiile tarilor rusi si simbolizau Invierea, speranta, o viata mai buna si mai bogata, semnificatie pastrata pana in zilele noastre.

Campionat la spart oua rosii
In data de 24 aprilie, Shopping MallDova va organiza un campionat la spart oua rosii, in cadrul careia se vor ciocni peste 100 de oua rosii. Campionatul va continua pana nu va ramane decat un singur ou nespart. Pentru a demonstra ca oul rosu campion este adevarat, la sfarsit, acesta va fi, totusi, spart.

Ce fel de sarbatoare fara cadouri?
In luna Pastelui, Shopping MallDova va oferi cadouri si premii in cadrul diferitelor concursuri si tombole saptamanale. Prima extragere a avut loc deja in data de 8 aprilie. 30 de castigatori s-au bucurat de blendere, espresoare de cafea, fiere de calcat, aspiratoare, cuptoare cu microunde, storcatoare de fructe, combine muzicale, roboti de bucatarie si un TV plasma.

In aprilie, Shopping MallDova va asteapta cu oua rosii, iepurasi si cozonaci!

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *