Ultima oră

Şi-a omorât bunica pentru că nu i-a dat bani

Şi-a omorât fiul

Un bărbat de 69 ani din Ceadâr-Lunga şi-a omorât fiul şi şi-a bătut crunt soţia. Potrivit procurorilor, infractorul, fiind în stare de ebrietate, a început o ceartă cu fiul lui. Apoi agresorul a pus mâna pe un topor şi l-a lovit. Victima a decedat pe loc. În procesul urmăririi penale s-a stabilit că bărbatul îşi bătea des soţia, care, în urma loviturilor grave, era ţintuită la pat. Inculpatul anterior a mai fost judecat pentru viol şi furt. Bărbatul va sta 13 ani în închisoare.

Şi-a ucis colegul de clasă

Un tânăr de 22 ani din Comrat a fost condamnat la 9 ani închisoare pentru că a înjunghiat mortal un fost coleg de clasă. Tânărul, împreună cu amicul său, a servit alcool în exces. Apoi el şi-a înjunghiat prietenul de pahar cu un cuţit de bucătărie şi i-a luat telefonul mobil. Pentru a ascunde urmele infracţiunii, agresorul a dus cadavrul în apropierea râului Ialpug şi l-a îngropat. Infractorul a trimis mesaje anonime tatălui şi unui prieten al victimei, încercând să creeze impresia că acesta ar fi în viaţă. Aceste circumstanţe au dus la tergiversarea cauzei. Inculpatul va trebui să plătească aproximativ 100 mii lei pentru prejudiciu moral şi material în folosul tatălui victimei.

Şi-a omorât bunica pentru că nu i-a dat bani

Un tânăr de numai 17 ani din r-ul Criuleni a fost condamnat la 10 ani 6 luni închisoare pentru omor şi răpirea unei motociclete. Potrivit procurorilor, inculpatul, fiind sub influenţa alcoolului, a cerut de la bunica sa 100 lei pentru a mai procura alcool. Femeia l-a refuzat, iar nepotul a bătut-o cu pumnii şi a înjunghiat-o de câteva ori cu un cuţit.

A fost omorât pentru că „a furat o sticlă de rachiu”

Doi bărbaţi de 48 şi 23 ani vor face 10 şi respectiv 12 ani închisoare pentru că au bătut pînă la moarte un prieten de pahar. Cei trei au consumat împreună alcool. La un moment dat victima a fost învinuită ca ar fi sustras un telefon mobil şi o sticlă cu rachiu. Înfuriaţi, agresorii au bătut crunt bărbatul şi l-au dus în stradă. Victima a decedat în spital peste câteva zile. Bărbatul de 23 ani a mai fost în conflict cu legea, din care cauză i s-a stabilit o pedeapsă mai mare.

Timpul.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *