Opinii și Editoriale

Si stadioanele il huiduiesc pe Voronin

Selectionata de fotbal a R. Moldova se afla pe ultimele locuri ale clasamentului grupei a doua preliminare a Campionatului Mondial din anul 2010. In pofida acestui fapt, desi nu a invins in niciun meci din cadrul actualei campanii de calificari, echipa noastra continua sa fie sustinuta frenetic de catre mii de microbisti.

Constientizand probabil ca, sambata, meciul cu reprezentativa Elvetiei se va juca cu casele inchise, seful statului, Vladimir Voronin, a decis ca ar fi oportun sa ocupe un loc in loja VIP a Stadionului „Zimbru”. Deh, ne aflam in campanie electorala si un plus de imagine nu strica. Dar el n-a tinut cont de un fapt cert: de multe ori, plusurile fardate se dezgolesc si ramane caricatura.
La inceputul reprizei secunde, crainicul stadionului a vrut sa-i demonstreze sefului statului cat de mult este el adorat de microbisti pentru faptul ca a distrus mai multe obiective sportive, inclusiv Stadionul Republican si a anuntat prezenta sefului statului in tribune. Anuntul a generat nu ovatiile, ci huiduielile a 10.500 de suporteri: U-u-u-u-u-u!…

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *