Editorial

Sieg Heil, Rusia!

„Geniul” dat ar fi putut să-și evidențieze prostia și mai maiestuos, să posteze o hartă a lumii din secolul XIV, de exemplu, și să întrebe: unde sunt Statele Unite ale Americii? Nu vreau să vorbesc despre prostia acestor retarzi pentru care continuitatea etnică a unui popor se limitează la două pagini de manual sovietic citite în grabă. Vreau să vorbesc despre un fenomen întâlnit la o amploare inimaginabilă în Rusia, însă care este atribuit cu un tupeu de porc românilor, vreau să vorbesc despre fascism. 

Dacă răscolim un pic presa rusă, putem găsi numeroase știri despre omoruri și crime organizate de neonaziști asupra cetățenilor de etnie străină, fie că e vorba de caucazieni, chinezi, africani sau evrei. Așa-numiții „nașiști”, susținătorii lui Putin, mărșăluiesc regulat cu drapele antisemite urlând lozinci naziste. Vă readuc aminte un singur caz, după ce Rusia a pierdut meciul cu Japonia din cadrul Campionatului Mondial din 2002, în Moscova au avut loc pogromuri în masă. Bravul tineret rusesc, antifascist, distrugea toate localurile care aparțineau străinilor, nemaivorbind de faptul că orice persoană mai smolită la față putea să moară snopită în bătaie de acei vlăstari falnici ai Maicii Rusia.

În orașe precum Moscova, Sankt Petersburg sau Novgorod, ai putea să te trezești cu câteva cuțite înfipte în tine dacă ești asiat, sau, nu dă Doamne, negru. Fascismul rusesc a ajuns la o stare atât de avansată, încât neonaziștii îi omoară și pe conaționalii lor, dacă aceștia se declară antifasciști. Să ne reamintim de doar câteva cazuri – Alexandru Riuhin omorât în 2006, Alexei Krîlov și Fiodor Filatov omorâți în 2008, toți trei membri ai unei organizații Anti-Fa; Ilia Djaparidze, mort după ce i-au fost aplicate 30 de răni de cuțit și patru gloanțe în cap de către neonazistul Iurie Tihomirov. Eu cred că nu are rost să continui. Căutați numele celor pe care i-am enumerat și veți afla detalii îngrozitoare. Cele mai multe organizații neonaziste din lume activează în Rusia, însă noi, românii, suntem adevărații fasciști. Suntem fasciști, pentru că ne vrem țara, limba și istoria înapoi. Și nu contează că străinii trăiesc la noi mai bine decât localnicii, suntem fasciști și punctum.

Rusia sărbătorește an de an victoria asupra fascismului și reușește să-l renască chiar la ea acasă. Doamne ferește să-i spui unui rus că Războiul a fost câștigat de georgieni, ucraineni sau moldoveni. A fost câștigat de sovietici, adică de ruși. Însă ce pot spune eu, un fascist român care își iubește patria? Am doar trei cuvinte pentru „eliberatori”: „Sieg Heil, Rusia!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *