Actualitate

Simte dragostea la Shopping MallDova!

Cuplurile îndrăgostite care planifică să fie împreună pentru tot restul vieţii, pot face o repetiţie generală în care să spună „DA” în faţa a sute de martori. Căsătoria este valabilă 24 de ore şi oricare vizitator al mall-ului poate intra în rolul de mire sau mireasă. 

Dacă iubeşti cu pasiune şi vrei să îţi surprinzi jumătatea cu un mesaj aparte, transmis într-o manieră originală, “Descoperă Artistul din ValenTINE!”. Îndrăgostiţii au ocazia să-şi aştearnă sentimentele pe pînză fiind ghidaţi de pictorul Valentin Rusu.

De la 12:00 pînă la 21:00, în zona Paris, vor avea loc ateliere de creaţie pentru îndrăgostiţi, unde vor putea confecţiona cele mai orginale cadouri handmade, care ulterior le pot dărui jumătăţii sale.

Un cadou haios poate fi şi o caricatură sau o pictură cu chipul persoanei iubite, pe care oricine o poate face la caricaturiştii din Paris, într orele 17:00 – 20:00.

Animatorii şi statuile vii vor crea o atmosferă romantică pentru întreaga săptămînă, şi pot fi găsite în zona Paris, între orele 17:00 – 19:00.
Pe 14 februarie, începînd cu ora 17:00, show baletul Space va da startul programului de sărbătoare.Persoanele atinse de săgeata lui Cupidon pot cîştiga o mulţime de premii instant oferite în cadrul concursurilor.

Cu începere de la ora 19:00, Olia Tira, Karisma, Alexandru Manciu, Cristina Croitoru, Natalia Gordienko, Adrian Ursu şi trupa Acord, vor încînta publicul cu cele mai frumoase piese de dragoste.

Campania „Simte dragostea la Shopping MallDova” se încheie joi seara, la ora 21.00! De Ziua Îndrăgostiţilor, Shopping MallDova va recompensa un cuplu de îndrăgostiţi cu marele premiu: o vacanţă de vis în Turcia.

Activităţi

14 februarie:

14:00 – 17:00 – Căsătorii pentru o zi
17:00-18:00 – concursuri / show balet SPACE
18:50 – Extragere călătorie.

19:00 – 21:00 – Concert cu Olia Tira, Karisma, Alexandru Manciu, Cristina Croitoru, Natalia Gordienko, Adrian Ursu şi trupa Acord.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *