Tendințe

Simte vibraţia culorilor acestui sezon

Institutul Pantone, cel care face legea în domeniul nuanţelor, a decis ca, pentru 2012, culoarea-vedetă să fie Tangerine Tango. Despre alte culori ce vor face furori în sezonul cald, vorbim mai jos.

Nuanţa Tangou-ului

 

Tangerine Tango este o nuanţă de roşu-oranj, descrisă drept „sofisticată, dar în acelaşi timp dramatică şi seducătoare". Este o culoare destul de explozivă, prin urmare, poţi opta pentru ea în cazul unei fuste, a unui top, sacou sau a unui trenci, ori în cazul accesoriilor (sandale, un plic XXL sau curea). Tangerine Tango poate fi combinată cu nuanţele neutre, bleumarin sau alb. Dacă vrei să fii în centrul atenţiei, atunci poţi combina această culoare cu turcoaz, roz-fuchsia, galben-solar sau verde-proaspăt.

Destinaţia: Insulele Canare

 

E suficient să punem pe noi o rochie galbenă pentru a chema soarele verii. Galbenul oului, al canarului, al lingoului de aur, al narcisei, lămâiei, puiului sau galbenul şofranului – această culoare luminoasă va străluci în toate magazinele. Notează însă că această nuanţă se poartă doar în lookurile totale, fără a o asorta cu alte culori. Drept excepţie, pot fi acceptate combinaţii cu un tricou alb sau sandale negre. Şi da, această culoare poate fi purtată şi de blonde, în cazul când nuanţa este mai intensă şi vivace.

Avem undă verde

 

În timp ce galbenul îşi impune prezenţa în garderoba acestui sezon, verdele nu se va da bătut, luptând şi el pentru lumina reflectoarelor. Designerii au mizat pe această culoare, deoarece captează atenţia celor din jur la fel precum o face şi smaraldul. Mai mult, verdele reaminteşte de natură, o necesitate pentru orăşenii care uită să respire. De la culoarea mărului sau a teiului, de la fistic până la măsline, putem purta orice nuanţă a verdelui. Mai eziţi? Noi îţi spunem să rişti, căci ai undă verde!

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *