Actualitate

Sindicatul „Demnitate”, către Andrei Năstase: Poliţia reprezintă instituţia statului şi, conform legislaţiei, nu poate fi sfidată şi abuzată

”Poliţia reprezintă instituţia statului şi conform legislaţiei, nu poate fi sfidată şi abuzată, de asemenea nu sunt acceptate provocări sau instigări la violenţă. Poliţia este apolitică şi apără în strictă conformitate cu legislaţia naţională şi internaţională interesele constituţionale a cetăţenilor Republicii Moldova”, se conține într-un comunicat al sindicatului. ”Sindicatul „Demnitate” solicită, necondiţionat, tratarea poliţiştilor cu respect şi demnitate”, se ai spune în comunicatul citat.

Amintim că, în cadrul unei conferințe de presă, Andrei Năstase și-a bătut joc de oamenii legii care au decis să oprească circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare, unde manifestau simpatizanții săi, iar unii au fost agresivi. ”Polițiștii americani se tăvălesc de râs când îi vad pe ai noștri. Oare voi nu vedeți că este o făcătură de polițiști de proasta speță, sunt jalnici”, a continuat Năstase cu insultele.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *