Femeia

Singură, dar pe soclu?

Cauzele pentru care o femeie face asta îmi sunt încă necunoscute, dar trebuie să recunosc faptul că nu am sesizat aceeaşi pornire la bărbaţi şi sunt tentat să mă întreb: „De ce?”. Poate, pentru că nu a primit destulă atenţie în copilărie, iar acum încearcă să compenseze prin urcarea pe un soclu în faţa persoanei iubite, pregătite să o venereze? Din păcate, făcând asta şi izolându-l de cei dragi, va lăsa un gol în sufletul lui care, la un moment dat, va trebui umplut de ceva şi cumva. Sentimentele reprimate, îndeosebi cele negative, vor exploda mai târziu precum un vulcan, iar schimbarea nu va fi una care să vină în timp şi benefică pentru toţi cei implicaţi, ci bruscă şi potenţial negativă chiar şi pentru el.

Trebuie, totuşi, să le admirăm talentul, pentru că sigur nu e uşor să manipulezi cu o asemenea dibăcie bărbatul de lângă tine, chiar dacă acesta nu vede mai departe de iubirea pe care ţi-o poartă. E un merit pentru munca depusă, energia consumată, mai ales pentru ceva efemer, care la un moment dat poate exploda ca un balon şi, astfel, va dispărea tot ceea ce ai introdus în el. O singură secundă şi te poţi evapora din viaţa lui cu tot ceea ce ai investit în soclul abia finisat.

Evident: femeia, înainte de toate, se teme de alte femei din anturajul lui. Acestea pot constitui motivul principal al dorinţei ei de a-şi izola partenerul de apropiaţi şi prieteni. Până la urmă, ea este intrusa din grupul lor şi ar trebui să fie plăcută de membrii acestuia tocmai pentru ca el să simtă că a facut alegerea potrivită. Totuşi, dacă la început eşti centrul atenţiei sale, în timp, după ce se va obişnui cu tine, va realiza că are nevoie şi de ceilalţi. Şi e o dorinţă ce s-ar putea lovi de zidul neînţelegerii tale, lucru ce îi va aprinde un beculeţ foarte interesant în minte şi suflet… În acel moment, va putea să te vadă cum te-ai urcat pe soclu, de această dată luminată de sufletul său, în care gaura se vede acum şi, imediat ce a realizat toate acestea, prezenţa ta în centrul universului său devine una nesigură.

Dacă vrei neapărat să ai bărbatul numai pentru tine, nu-l izola, în niciun caz, ci mergi pe ideea zicalei „ţine-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape”. Fii femeie până la capăt şi nu te mulţumi cu manipularea unei singure persoane. E mai înţelept să manipulezi întregul grup din care el face parte. Eu să te învăţ?..

www.umbluliber.com

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *