Ultima oră

Site-ul de unde poţi angaja un KILLER

Site-ul intitulat "Angajează un asasin!" oferă două tipuri de servicii: deplasarea cu subiectul în pădure pentru "a discuta" cu acesta şi asasinate la comandă.

Ei se declară ca fiind adevăraţi profesionişti în domeniu, care ar fi protejaţi de forţele de ordine ruseşti. Potrivit datelor postate de serviciul Whois, unde este spcificată adresa electronică a proprietarului site-ului, numele acestuia este Serghei. Site-ul a fost înregistrat în luna februiarie 2013 şi, potrivit LiveInternet.ru, el este vizitat săptămânal de peste 6.000 de vizitatori.

Nici Roskomnadzor, Agenţia Ferderală pentru Supravegherea Mass-Media, nici poliţia nu au de gând să se implice în activitatea "prezumtivilor asasini", pentru că nu există niciun fel de sesizări din partea cetăţenilor ruşi, iar site-ul nu este înregistrat ca instituţie de presă.

Deputatul Dumei de Stat a Rusiei a dat asigurări Agenţiei de presă РБК să sesizeze Comisia de Anchetă a Procuraturii Generale a Rusiei şi să-i ceară explicaţii de ce există un astfel de site şi dacă cei de la Parchetul General rus au demarat o anchetă în acest caz.
 
Sursa: rador.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *