Actualitate

Situaţie inedită la Cluj: Emil Boc a încercat de două ori să dea cep unui butoi cu bere la un festival german, dar nu a reuşit – GALERIE FOTO, VIDEO

Emil Boc a participat, vineri seara, într-un cort amplasat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la deschiderea Festivalului de Toamnă al Economiei Germane, şi a fost invitat de organizatori, Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania de Nord, să dea cep unui butoi de 30 de litri de bere. Edilul s-a îmbrăcat cu un şorţ şi a încercat să dea cep butoiului cu ajutorul unui ciocan din lemn, dar nu a reuşit din prima. A încercat şi a doua oară, tot fără succes.

Situaţia a fost salvată de unul dintre organizatori care a dat drumul la bere iar invitaţii, printre care s-a aflat ambasadorul Germaniei în România, Werner Hans Lauk, prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcaş, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Vakar Istvan, preşedintele Clubului Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania de Nord, Ludger Thol, au ciocnit câte o halbă de bere nemţească produsă de o berărie care funcţionează din anul 1775.

Anterior acestui moment, Emil Boc a declarat că investitorii germani fac parte din acea categorie de investitori care vin şi rămân, dezvoltând investiţii serioase de lungă durată în România, în Transilvania.

„Astăzi sărbătorim comunitatea germană pentru tot ceea ce a făcut şi face pentru români, pentru Transilvania şi pentru Cluj. Mulţumim comunităţii germane pentru susţinerea investiţiilor în Transilvania şi în Cluj-Napoca. Vreau să subliniez eforturile pe care oamenii de afaceri germani le fac în vederea găsirii resurselor umane în vederea continuării investiţiilor în România. (…) Trebuie să recunoaştem că noi, românii, am crezut de ani de zile că ştim să ne distrăm, dar când e Oktoberfest avem de învăţat de la germani nu numai cum să muncească, ci şi cum să se distreze”, a spus Boc.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *