Astăzi 14 Noiembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 10:54
Abonamente

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora 14:12

Soarele intră în Scorpion. Sentimentele sumbre ale zodiilor, vizibile: conflicte, suferință

Marime Font

 Scorpionul este unul dintre cele mai puternice și misterioase semne, pentru că este conectat cu tumultul inconștientului și oceanul emoționalității pure. Atunci când Soarele, semn al individualității și afirmării, pătrunde în Scorpion, multe trăiri ale zodiilor ies la suprafață, asemenea unui vulcan. Și nu întotdeauna pozitive, pentru că dorința de a te impune, atât în viața personală, cât și în celelalte relații, poate genera conflicte, frustrare și suferință. Iată de ce unele zodii vor trece prin momente dificile în perioada care urmează. 

Berbecul intră în conflicte
Impulsivitatea zodiei tale este portențată de această configurație astrală, ceea ce te poate duce la adevărate războaie, atât în relațiile din afară, cât și în interiorul tău. Acest lucru se traduce prin tulburări de natură emoțională, generate de firea ta prea iute și de dificultatea de a amâna răspunsurile. Ferește-te în următoarea perioadă să intri în opoziție cu partenerul sau cu persoane cu autoritate. 

Taurul devine prea posesiv
Intrarea Soarelui în Scorpion scoate la suprafață tendințele egocentrice ale Taurului, dar și posesivitatea sa extremă. Ai sentimentul că relațiile îți scapă de sub control, ceea ce te face excesiv de gelos și revendicativ. Ceea ce trebuie să temperezi este tocmai nevoia ta de a-i controla pe ceilalți și raportarea perpetuă la propria persoană. 

Gemenii se tem de destin
Această perioadă aduce o temere irațională a Gemenilor că lucrurile negative pe care le-au făcut în trecut altor persoane li s-ar putea întoarce. Ai o încredere oarbă în karma, de aceea ești convins că orice faptă își are răsplata. Te simți vulnerabil, dar trebuie să conștientizezi că tocmai această vulnerabilitate îți dă șansa evoluției și transformării. Întâlnirea karmică ce ar putea apărea în această perioadă este, de fapt, o ocazie pe care destinul ți-o oferă pentru a face schimbări importante în viața ta. 
Racul se pierde în oceanul de emoții
Pătrunderea Soarelui într-o zodie de apă cu care ai asemănări subtile te-ar putea conecta la rezervorul tău emoțional, dar, din păcate, te lași copleșit de sentimente și nu le dai o direcție constructivă. Îți pierzi ușor cumpătul și îi rănești pe cei dragi sau ești, la rândul tău, rănit din lucruri de nimic. Sfatul pentru perioada care urmează este să pui accentul pe latura ta rațională și să nu judeci în primul rând cu sufletul.

Leul are sentimente incendiare
Soarele este planeta ta conducătoare, așa că pătrunderea sa în Scorpion scoate la suprafață cele mai mistuitoare emoții. Gelozia, dorința de răzbunare, egoismul și infatuarea sunt principalele tale ispite în perioada următoare. Ai mare grijă la relații, pentru că atitudinea ta îi va îndepărta pe cei din jur și ar putea distruge legături de suflet.


Fecioara fuge de o legătură karmică
În calea ta apare recurent o persoană care îți provoacă atât atracție, cât și respingere. Adeptă a controlului, nu suporți această tensiune și ai tendința să aduci multiple argumente raționale pentru a rupe această relație. Ceea ce nu înțelegi este că legătura cu persoana respectivă poate fi o întâlnire karmică și te tulbură ocazia de a experimenta o schimbare de personalitate și de destin.

Balanța are sentimente contradictorii
În această perioadă parcurgi un traseu de dezvoltare personală și ești supusă frecvent tentațiilor și tendinței de a încălca regulile autoimpuse. Soarele în Scorpion scoate la suprafață tocmai acea parte din tine care te subminează și te face să renunți la orice disciplină. Pe de o parte vrei să duci la capăt ce ți-ai propus, pe de altă parte ai senzația că nu poți ține pasul. Tranșează aceste sentimente contradictorii făcând lucrurile în mod autentic și ascultând mai mult de ce-ți spune sufletul.

Scorpionul se distanțează emoțional
Soarele dezvăluie tumultul de emoții pe care ai ales să-l ignori multă vreme și simți că iese la suprafață o avalanșă de sentimente negative. Toate reproșurile pe care le ai față de cei din jur îți vin pe buze, iar lucrurile simple sunt declanșatori ai unei adevărate furtuni emoționale. Pentru a face față acestei perioade, alegi să te detașezi emoțional și să te porți cu răceală chiar și cu persoanele apropiate. Este singura manieră prin care poți să te protejezi și pe tine, și pe cei pe care îi iubești.

Săgetătorul cade pradă amăgirilor
Lumea ta interioară este dominată de fantezie și te rupi complet de realitate. Încerci să lămurești o problemă delicată din trecut, pentru că simți că ceva a rămas nerezolvat. Dar, în loc s-o tratezi în mod realist, ai tendința de a țese noi povești și interpretări, care te îndepărtează din ce în ce mai mult de natura reală a problemei. Sfatul cel mai bun ar fi să folosești judecata cea mai tăioasă și lipsită de sentimentalism, dacă vrei ca această rană să fie curățată și să se închidă.

Capricornul nu-și găsește liniștea
Soarele în Scorpion subliniază latura ta de afirmare, astfel încât încerci să-ți impui peste tot punctul de vedere. Singurul lucru pe care îl vei obține va fi opoziția și nemulțumirea celor din jur. Realitatea este că ai o senzație de neîmplinire și eșec, pe care încerci s-o compensezi controlându-i pe ceilalți. Însă ce te faci dacă ei nu se lasă controlați? În loc să te orientezi spre lumea din afară, încearcă să găsești liniștea și răspunsurile căutând mai adânc în interiorul tău.

Vărsătorul se simte la capătul puterilor
Deși săptămâna abia a început, te simți deja epuizat. Sursa ta de oboseală este ruminarea continuă asupra unor obsesii din trecut. Roata destinului pare să se fi reîntors la vechi suferințe, în urma unor întâlniri cu persoane pe care nu ai fi vrut să le mai vezi vreodată. Reflectează mai profund la sensul acestor întâlniri, pentru că ele sunt semne karmice asupra unor lucruri rămase neîncheiate, care te iau din nou în stăpânire.

Peștii se simt vulnerabili
Un alt semn de apă este răscolit de puterea Soarelui în Scorpion. Temperatura ta emoțională urcă vertiginos și te face să reacționezi în cele mai bizare moduri. Simți că rațiunea ta este blocată și erupția de trăiri interne te pune în situații de risc: certuri, situații ridicole, izbucniri haotice care îi iau prin surprindere pe toți cei din jurul tău. Singura manieră prin care poți trece mai ușor de această perioadă este să-ți rezervi mai mult timp cu tine și să ceri ajutorul personelor dragi.

https://www.divahair.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:54

Parlamentul va examina astăzi, în ședință, programul și echipa Guvernului sub conducerea lui Ion Chicu – candidat desemnat de către Președintele Republicii Moldova, informează CURENTUL. Iată componența Guvernului Chicu: Ion Chicu – Prim-ministru Serghei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:35

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a propus să fie inclus în ordinea de zi subiectul de acordare a încrederii Guvernului condus de Ion Chicu. Știrea se actualizează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 08:39

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Șeful statului, Igor Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu Partidul Democrat, în caz contrar astăzi ar fi fost după gratii. Declarația a fost făcută de deputatul ACUM, Lilian Carp, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 14:55

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După consultările avute cu reprezentanții partidelor parlamentare, președintele moldovean Igor Dodon a afirmat că în acest moment nu există șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:41

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

În luna octombrie 2019 prețurile la produsele alimentare în valoare anuală au ajuns la 10,5%, maixima din ultimii 2,5 ani. Această creștere lovește cel mai puternic asupra pătruilor socail vulenrabile în special pensionarii. Scumpirea produselor alimentare depășește de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:33

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

Portalul Sputnik.md a publicat la 30 octombrie o știre în care autorul accentuează că în ultimele luni se înregistrează o scădere a exporturilor Republicii Moldova în țările membre UE. Știrea este construită tendențios, deoarece autorul nu descrie situația generală a exporturilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:20

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Unii deputați din Blocul ACUM ar putea susține prin vot un guvern minoritar. Declarația a fost de deputatul socialist Adrian Lebedinschi în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat că dacă Maia Sandu va renunța la crearea unei noi coaliții cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:59

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii aduc din ce în ce mai mulți bani în țară. Țara noastră a depășit Polonia în ceea ce privește sumele trimise acasă de românii din diaspora, în 2018, potrivit datelor publicate de Eurostat.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Noiembrie 2019, ora: 11:51

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

„Pro-rusul Dodon vrea să deschidă în fața serviciilor secrete ruse poarta aeriană de la Chișinău, din coasta NATO”, scrie portalul românesc money.ro. Jurnaliștii români menționează că Rusia a declanșat un adevărat război hibrid pentru Aeroportul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:42

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

În aceste condiții, șansele reeditării unei coaliții cu PSRM sunt minime, după ce socialiștii au declarat că nu o vor accepta pe Maia Sandu din nou în funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 13 Noiembrie 2019, ora: 11:38

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Fostul ministru al Finanțelor, actualul consilier prezidențial Ion Chicu, ar fi candidatul „apolitic” pe care, potrivit informațiilor care se vehiculează în spațiul public, președintele Igor Dodon intenționează să-l propună pentru funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:51

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Fracțiunea PSRM a ieșit la declarații după întrevederea cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. "Noi am discutat cu domnul Președinte. Anterior ne-am convocat și cu fracțiunea Partidului Socialiștilor într-o ședință separată, noi am discutat despre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:45

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Fostul preşedinte al Georgiei Mihail Saakashvili consideră că demisia Guvernului de la Chişinău a fost pusă la cale de Moscova. Potrivit lui, Vladmir Putin „şi-a încheiat operaţiunea de acaparare a puterii din Republica Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)