Astăzi 12 Noiembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 21:24
Abonamente

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora 14:12

Soarele intră în Scorpion. Sentimentele sumbre ale zodiilor, vizibile: conflicte, suferință

Marime Font

 Scorpionul este unul dintre cele mai puternice și misterioase semne, pentru că este conectat cu tumultul inconștientului și oceanul emoționalității pure. Atunci când Soarele, semn al individualității și afirmării, pătrunde în Scorpion, multe trăiri ale zodiilor ies la suprafață, asemenea unui vulcan. Și nu întotdeauna pozitive, pentru că dorința de a te impune, atât în viața personală, cât și în celelalte relații, poate genera conflicte, frustrare și suferință. Iată de ce unele zodii vor trece prin momente dificile în perioada care urmează. 

Berbecul intră în conflicte
Impulsivitatea zodiei tale este portențată de această configurație astrală, ceea ce te poate duce la adevărate războaie, atât în relațiile din afară, cât și în interiorul tău. Acest lucru se traduce prin tulburări de natură emoțională, generate de firea ta prea iute și de dificultatea de a amâna răspunsurile. Ferește-te în următoarea perioadă să intri în opoziție cu partenerul sau cu persoane cu autoritate. 

Taurul devine prea posesiv
Intrarea Soarelui în Scorpion scoate la suprafață tendințele egocentrice ale Taurului, dar și posesivitatea sa extremă. Ai sentimentul că relațiile îți scapă de sub control, ceea ce te face excesiv de gelos și revendicativ. Ceea ce trebuie să temperezi este tocmai nevoia ta de a-i controla pe ceilalți și raportarea perpetuă la propria persoană. 

Gemenii se tem de destin
Această perioadă aduce o temere irațională a Gemenilor că lucrurile negative pe care le-au făcut în trecut altor persoane li s-ar putea întoarce. Ai o încredere oarbă în karma, de aceea ești convins că orice faptă își are răsplata. Te simți vulnerabil, dar trebuie să conștientizezi că tocmai această vulnerabilitate îți dă șansa evoluției și transformării. Întâlnirea karmică ce ar putea apărea în această perioadă este, de fapt, o ocazie pe care destinul ți-o oferă pentru a face schimbări importante în viața ta. 
Racul se pierde în oceanul de emoții
Pătrunderea Soarelui într-o zodie de apă cu care ai asemănări subtile te-ar putea conecta la rezervorul tău emoțional, dar, din păcate, te lași copleșit de sentimente și nu le dai o direcție constructivă. Îți pierzi ușor cumpătul și îi rănești pe cei dragi sau ești, la rândul tău, rănit din lucruri de nimic. Sfatul pentru perioada care urmează este să pui accentul pe latura ta rațională și să nu judeci în primul rând cu sufletul.

Leul are sentimente incendiare
Soarele este planeta ta conducătoare, așa că pătrunderea sa în Scorpion scoate la suprafață cele mai mistuitoare emoții. Gelozia, dorința de răzbunare, egoismul și infatuarea sunt principalele tale ispite în perioada următoare. Ai mare grijă la relații, pentru că atitudinea ta îi va îndepărta pe cei din jur și ar putea distruge legături de suflet.


Fecioara fuge de o legătură karmică
În calea ta apare recurent o persoană care îți provoacă atât atracție, cât și respingere. Adeptă a controlului, nu suporți această tensiune și ai tendința să aduci multiple argumente raționale pentru a rupe această relație. Ceea ce nu înțelegi este că legătura cu persoana respectivă poate fi o întâlnire karmică și te tulbură ocazia de a experimenta o schimbare de personalitate și de destin.

Balanța are sentimente contradictorii
În această perioadă parcurgi un traseu de dezvoltare personală și ești supusă frecvent tentațiilor și tendinței de a încălca regulile autoimpuse. Soarele în Scorpion scoate la suprafață tocmai acea parte din tine care te subminează și te face să renunți la orice disciplină. Pe de o parte vrei să duci la capăt ce ți-ai propus, pe de altă parte ai senzația că nu poți ține pasul. Tranșează aceste sentimente contradictorii făcând lucrurile în mod autentic și ascultând mai mult de ce-ți spune sufletul.

Scorpionul se distanțează emoțional
Soarele dezvăluie tumultul de emoții pe care ai ales să-l ignori multă vreme și simți că iese la suprafață o avalanșă de sentimente negative. Toate reproșurile pe care le ai față de cei din jur îți vin pe buze, iar lucrurile simple sunt declanșatori ai unei adevărate furtuni emoționale. Pentru a face față acestei perioade, alegi să te detașezi emoțional și să te porți cu răceală chiar și cu persoanele apropiate. Este singura manieră prin care poți să te protejezi și pe tine, și pe cei pe care îi iubești.

Săgetătorul cade pradă amăgirilor
Lumea ta interioară este dominată de fantezie și te rupi complet de realitate. Încerci să lămurești o problemă delicată din trecut, pentru că simți că ceva a rămas nerezolvat. Dar, în loc s-o tratezi în mod realist, ai tendința de a țese noi povești și interpretări, care te îndepărtează din ce în ce mai mult de natura reală a problemei. Sfatul cel mai bun ar fi să folosești judecata cea mai tăioasă și lipsită de sentimentalism, dacă vrei ca această rană să fie curățată și să se închidă.

Capricornul nu-și găsește liniștea
Soarele în Scorpion subliniază latura ta de afirmare, astfel încât încerci să-ți impui peste tot punctul de vedere. Singurul lucru pe care îl vei obține va fi opoziția și nemulțumirea celor din jur. Realitatea este că ai o senzație de neîmplinire și eșec, pe care încerci s-o compensezi controlându-i pe ceilalți. Însă ce te faci dacă ei nu se lasă controlați? În loc să te orientezi spre lumea din afară, încearcă să găsești liniștea și răspunsurile căutând mai adânc în interiorul tău.

Vărsătorul se simte la capătul puterilor
Deși săptămâna abia a început, te simți deja epuizat. Sursa ta de oboseală este ruminarea continuă asupra unor obsesii din trecut. Roata destinului pare să se fi reîntors la vechi suferințe, în urma unor întâlniri cu persoane pe care nu ai fi vrut să le mai vezi vreodată. Reflectează mai profund la sensul acestor întâlniri, pentru că ele sunt semne karmice asupra unor lucruri rămase neîncheiate, care te iau din nou în stăpânire.

Peștii se simt vulnerabili
Un alt semn de apă este răscolit de puterea Soarelui în Scorpion. Temperatura ta emoțională urcă vertiginos și te face să reacționezi în cele mai bizare moduri. Simți că rațiunea ta este blocată și erupția de trăiri interne te pune în situații de risc: certuri, situații ridicole, izbucniri haotice care îi iau prin surprindere pe toți cei din jurul tău. Singura manieră prin care poți trece mai ușor de această perioadă este să-ți rezervi mai mult timp cu tine și să ceri ajutorul personelor dragi.

https://www.divahair.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 21:24

 Igor Dodon susține că consilierul său, ex-ministru al Finanțelor, Ion Chicu, este o persoană potrivită pentru a ocupa funcția de premier. Declarația a fost făcută de șeful statului în cadrul emisiunii Moldova in Direct de la postul public de televiziune.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 21:21

 Fostul președinte al României și europarlamentarul, Traian Băsescu, este de părerea că blocul ACUM ar trebui să înceapă negocierile cu Partidul Democrat în vederea formării unui nou cabinet de miniștri. Declarația a fost făcută cu puțin timp în urmă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 14:16

Klaus Iohannis: „Demiterea Guvernului Sandu este împotriva intereselor R. Moldova și cetățenilor ei”

Klaus Iohannis: „Demiterea Guvernului Sandu este împotriva intereselor R. Moldova și cetățenilor ei”

Demersul inițiat de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) de înlăturare a Guvernului Maia Sandu, într-un moment esențial pentru reforma Justiției, este îndreptat împotriva intereselor pe termen mediu și lung ale Republicii Moldova și ale cetățenilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 14:13

Andrei Năstase: „Iată că astăzi, acest binom s-a refăcut, dacă nu cumva a existat în permanență”

Andrei Năstase: „Iată că astăzi, acest binom s-a refăcut, dacă nu cumva a existat în permanență”

Blocul ACUM s-a întâlnit în ședință pentru a decide ce fac mai departe. Înainte de ședință, Andrei Năstase a adus acuzații celor din PSRM și PD, spunând că ar fi făcut alianță.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 13:31

PLDM: Suntem profund dezamăgiți de prestația coaliției PSRM-ACUM

PLDM: Suntem profund dezamăgiți de prestația coaliției PSRM-ACUM

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) își exprimă dezamăgirea profundă față de prestația coaliției PSRM-ACUM, care la nici șase luni de la creare s-a destrămat prin demiterea Guvernului, transmite OFICIAL.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 13:16

Vlad Țurcanu: Blocul ACUM plătește pentru naivitatea de a se încrede în socialiști

Vlad Țurcanu: Blocul ACUM plătește pentru naivitatea de a se încrede în socialiști

Aceștia fiind supușii Rusiei, ar fi trebuit să fie tratați cu băgare de seamă. Știți ce recomandări clasice există pentru colosul din Răsărit: не верь, не проси, не бойся - nu crede, nu cere, nu te teme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 12:52

BLOCUL ACUM ȘI GUVERNUL SANDU TRIMIȘI ÎN OPOZIȚIE // 63 de deputați din PDM și PSRM au demis Guvernul Sandu ca urmare a unei moțiuni pe justiției

BLOCUL ACUM ȘI GUVERNUL SANDU TRIMIȘI ÎN OPOZIȚIE // 63 de deputați din PDM și PSRM au demis Guvernul Sandu ca urmare a unei moțiuni pe justiției

Deputații au votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu. Inițiativa a fost susținută de 63 de parlamentari din partea fracțiunilor PSRM și PDM, în timp ce Partidul „ȘOR” s-a abținut de la vot. În acest sens, Maia Sandu va prezenta...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 12:47

În 2014, candidatul Iohannis îl acuza pe Ponta că refuză „cu aroganță” dezbaterile pentru turul II / În 2019, refuză el pe motiv că invitația PSD este „o manevră”

În 2014, candidatul Iohannis îl acuza pe Ponta că refuză „cu aroganță” dezbaterile pentru turul II / În 2019, refuză el pe motiv că invitația PSD este „o manevră”

​​Klaus Iohannis și staff-ul său de campanie au transmis clar că prezidențiabilul PNL nu va participa la nicio dezbatere electorală nici în cel de al doilea tur de scrutin. Iohannis are pe masă invitații pentru o dezbatere cu Viorica Dăncilă, dar spune că "o confruntare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 12:25

Zinaida Greceanîi l-a împiedicat pe Octavian Țîcu să blocheze tribuna Parlamentului

Zinaida Greceanîi l-a împiedicat pe Octavian Țîcu să blocheze tribuna Parlamentului

Octavian Țîcu a încercat să blocheze tribuna Parlamentului pentru că nu i se oferă dreptul de a ține un discurs, la sfârșitul rundei de întrebări răspunsuri. Se pare că acesta a fost îndepărtat. p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 12 Noiembrie 2019, ora: 11:32

Alexandru Oleinic: Evenimentele din ultimele zile ne-au demonstrat, o dată în plus, că alianțele la noi se formează doar situațional

Alexandru Oleinic: Evenimentele din ultimele zile ne-au demonstrat, o dată în plus, că alianțele la noi se formează doar situațional

Deputatul independent Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM), afirmă că, astăzi, clasa politică din țara noastră a picat din nou testul maturității politice, informează TRIBUNA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 11:30

LIVE VIDEO / Parlamentul DECIDE ACUM dacă Guvernul Sandu este demis sau nu

LIVE VIDEO / Parlamentul DECIDE ACUM dacă Guvernul Sandu este demis sau nu

Parlamentul R. Moldova se întrunește, astăzi de la ora 10:00, pentru a dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, depusă de PSRM. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 11:23

Democratul Diacov ar fi gata să susțină Guvernul Sandu

Democratul Diacov ar fi gata să susțină Guvernul Sandu

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, sugerează că formațiunea din care face parte ar putea susține Guvernul Maiei Sandu, doar că așteaptă un semnal în acest sens din partea celor din Blocul ACUM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 11:18

Deputații din PDM nu vor să spună dacă vor vota pentru moțiunea de cenzură / Sandu către PSRM: „Ați fi preferat un Guvern docil? (UPDATE)”

Deputații din PDM nu vor să spună dacă vor vota pentru moțiunea de cenzură / Sandu către PSRM: „Ați fi preferat un Guvern docil? (UPDATE)”

Deputații din Partidul Democrat nu vor să spună dacă vor vota pentru moțiunea de cenzură sau nu. Aceștia au declarat că vor lua o decizie după discursul prim-ministrei din sala de plen. În același timp, democrații au negat faptul că sunt două tabere în cadrul PD-ului....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 10:11

TENSIUNE MAXIMĂ / Miting de susținere a Guvernului Sandu, în fața Parlamentului (VIDEO)

TENSIUNE MAXIMĂ / Miting de susținere a Guvernului Sandu, în fața Parlamentului (VIDEO)

Susținătorii Blocului ACUM se adună în fața Parlamentului, în contextul în care deputații se întrunesc la ora 10:00 în ședință în cadrul căreia urmează să se decidă soarta Guvernului Sandu, după ce PSRM a depus o moțiune de cenzură în acest...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 09:38

Țîrdea a „găsit” o explicație - de ce Dodon nu vrea o justiție independentă: „Maia vrea să devina Președinte”

Țîrdea a „găsit” o explicație - de ce Dodon nu vrea o justiție independentă: „Maia vrea să devina Președinte”

Deputatul socialist Bogdan Ţîrdea consideră că premierul Maia Sandu „vrea să devină cu orice preţ preşedintele Republicii Moldova” şi din acest motiv intenţionat a provocat criza politică de la Chişinău, prin anunţul Guvernului că îşi asumă răspunderea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 09:24

Un deputat socialist anunță că Guvernul Sandu va fi demis: NU AVEM ALTĂ CALE

Un deputat socialist anunță că Guvernul Sandu va fi demis: NU AVEM ALTĂ CALE

Guvernul Sandu va fi demis dacă până mâine premierul nu-și va retrage proiectul de asumare de răspundere privind modificările la Legea Procuraturii, susține deputatul socialist Grigore Novac. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 09:16

Merkel s-a înțeles cu Putin în privința Ucrainei. Anunțul făcut de Kremlin

Merkel s-a înțeles cu Putin în privința Ucrainei. Anunțul făcut de Kremlin

Cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele rus Vladimir Putin au convenit luni că Ucraina trebuie să acorde prin lege un statut special regiunii separatiste proruse Donbas, a anunţat Kremlinul, potrivit agenţiei Reuters, citate de Agerpres. Anunţul vine după o convorbire...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 08:40

Maia Sandu: Dacă Guvernul va fi demis pierdem creditul de 100 de milioane promis de București

Maia Sandu: Dacă Guvernul va fi demis pierdem creditul de 100 de milioane promis de București

România este gata să ofere un credit de 100 de milioane de euro Republicii Moldova, dar aceasta poate fi obținut doar de actualul Guvern, a anunțat prim-ministru Maia Sandu, azi seara, în cadrul unei Ediții Speciale de la postul public de televiziune „Moldova 1”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 08:30

Sandu îl ACUZĂ pe Dodon: Promite protecție judecătorilor și procurorilor CORUPȚI

Partidul Socialiștilor ar fi gata să formeze o alianță cu Partidul Democrat, iar Igor Dodon ar fi purtat discuții mai demult la acest subiect cu deputații democrați, susține Maia Sandu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Noiembrie 2019, ora: 07:22

Prima zi în funcția de primar al Capitalei. Ion Ceban: „Astăzi îmi suspend calitatea de membru al PSRM”

Prima zi în funcția de primar al Capitalei. Ion Ceban: „Astăzi îmi suspend calitatea de membru al PSRM”

Ion Ceban și-a început activitatea la primăria Chișinău. Noul edil a intrat azi pentru prima dată în calitate de primar, în instituția municipalității. Angajații l-au felicitat și i-au urat succese.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)