Chișinău

Şoferii rutelor 101 şi 124 au intrat în grevă

Actiunea are la baza nemulțumirea fata de Primăria Chișinău, care a prelungit itinerarul rutei 185. Potrivit șoferilor, din cauza suprapunerilor de rută, numarul calatorilor a scazut, fapt ce le-a afectat veniturile. Locuitorii oraselului Durlesti au așteptat insa, azi in zadar în stații.

Acum aceste trei rute au stație terminus comună iar unele porțiuni ale traseului coincid. Șeful interimar al Direcției transport public și căi de comunicație, Adrian Boldurescu, spune că aceste modificări au fost solicitate de către Primăria orașului Durlești. Fluxul de pasageri, în special în orele de vârf, este foarte mare, iar oamenii se plângeau că nu pot ajunge la timp la serviciu, titreaza portalul de stiri unimedia.md.

Boldurescu a mai spus că direcția va purta negocieri cu șoferii nemulțumiți, iar situația va fi rezolvată. Cel mai probabil, modificările operate pentru itinerarul rutei 185 vor rămâne neschimbate.

De cealaltă parte, șoferii rutelor 101 și 124 spun că nu vor ieși la muncă până ce doleanțele lor nu vor fi îndeplinite. 

Sursa: unimedia.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *