Ultima oră

Şoferul fugar

Specialistul Serviciului Relaţii cu Publicul al Direcţiei Poliţia Rutieră, Tudor Căpăţână, a comunicat pentru Info-Prim Neo că femeia de 69 de ani traversa strada pe trecerea de pietoni. Şoferul care a accidentat-o are 45 de ani şi riscă 7 ani de puşcărie pentru omor din culpă şi încă 2 ani pentru că a părăsit locul accidentului.

Tot la Orhei, câteva ore mai târziu, s-au lovit două automobile la o intersecţie. Un Opel, condus de un tânăr de 28 de ani, a lovit un Moskvici care se deplasa regulamentar. Şoţia şoferului din Moskvici, de 75 de ani, a ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

O tânără de 27 de ani a intrat cu motocicleta într-o maşină, în oraşul Râşcani. Femeia şi fiica sa de 7 ani au fost internate la spitalul raional.

Miercuri, 9 iunie, pe traseele din Republica Moldova au fost înregistrate 5 accidente rutiere soldate cu o persoană decedată şi 5 traumatizate, inclusiv un minor. Agenţii de circulaţie au documentat 471 de încălcări ale Regulamentului circulaţiei rutiere, înregistrând 10 cazuri de conducere în stare de ebrietate, 43 de cazuri de necuplare a centurii de siguranţă şi 84 cazuri de depăşire a limitei de viteză.

Sursa: Info-Prim Neo 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *