Astăzi 18 Septembrie 2018, Marţi - Ultima actualizare la ora 17:48
Abonamente
 
 
 

Tendințe 17 Aprilie 2013, ora 05:58    Din editia print

Spații de lucru la „feminin”

Marime Font

Din ce în ce mai mulți dintre noi lucrează de acasă. Jobul de după job ne ocupă câteva ore pe zi, sau în timp, munca de după muncă a devenit principala noastră preocupare și acum suntem mici antreprenori. 

Iar, în general, micii antreprenori își organizează în apartamentele lor un spațiu de lucru unde să poată fi cât mai productivi.

Astăzi, ne-am gândit să vă prezentăm câteva propuneri de birouri și spații de lucru amenajate foarte feminin și elegant, cu puternice note personale și care asigură un confort psihic optim pentru a fi cât mai productive.Recomandările specialiștilor pun accentul foarte mult pe nevoia de lumină în această zonă a casei, la fel și pe faptul că această cameră trebuie să fie foarte bine aerisită. În cazul în care biroul este parte integrantă a livingului, încercați să îl amplasați cât mai aproape de o fereastră și să vă asigurați că inclusiv sursele de lumină artificială sunt amplasate corespunzător.

Înveseliți locul pe cât posibil cu ajutorul plantelor sau al imprimeurilor colorate. Construiți-vă o masă din materiale reciclabile, folosiți o culoare atipică sau decorați biroul cu accesorii inedite. Fiți îndrăznețe, doamnelor, și recondiționați un birou din lemn masiv sau din contra, apelați la un mobilier modular care poate fi transformat cu ușurință în spațiu de discuție.

În tot acest timp însă, nu omiteți faptul că locuința dumneavoastră este un întreg și că trebuie totuși să păstrați o linie sau o culoare comună cu stilul ales pentru restul casei.

Timpul Suplimentul Femeia

 

Un articol de: Silvia Ursu
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 08:04

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României Foto: Mediafax.ro/Afp

1970 - A murit, la doar 28 de ani, Jimi Hendrix, considerat unul dintre cei mai mari chitarişti rock din lume. Stilul său de a cânta la chitara electrică a influenţat majoritatea chitariştilor moderni. În 2003 a fost numit de revista Rolling Stone „Cel mai mare chitarist al...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md