Sport

Sportivii si jurnalistii si-au etalat potentialul la Moldexpo

La finele acestei saptamani, toti amatorii sportului au avut ocazia sa participe la editia a cincea a expozitiei specializate „Sports show. "Festival of martial arts”. La reuniunea din acest an si-au confirmat participarea circa 40 de organizatii, firme, federatii de profil. Ea s-a derulat sub egida Centrului International de Expozitii „Moldexpo” care a gazduit evenimentul, a Agentiei Sportului si a Comitetului National Olimpic.

Directorul general al Agentiei Sportului, Andrei Pogurschi, in discursul rostit cu ocazia inaugurarii expozitiei, a subliniat ca „sportul este unul dintre cei mai buni si eficienti ambasadori ai fiecarei tari in lume”.
In cadrul evenimentului au fost prezentate exponate din domeniul industriei sportului autohton: utilaj pentru sali de antrenamente, cluburi sportive, centre de fitness, echipamente noi, diferite trofee sportive, produse alimentare consumate de performeri, de cei care practica sportul de masa. In program au figurat si demonstratii la diferite genuri de sport: gimnastica ritmica, taekwon-do, kickboxing, haltere, karate, lupta voievod. Pe durata expozitiei au avut loc festivaluri ale artelor martiale si ale probelor sportive extreme.
Imediat dupa incheierea festivitatii de inaugurare a expozitiei, jurnalistii sportivi, inclusiv reprezentantul cotidianului TIMPUL, au fost invitati sa participe la un turneu de joc de dame, organizat cu aportul Asociatiei Presei Sportive din R. Moldova.
Arbitrati de campioana mondiala Elena Misicov, presarii si-au stabilit premiantii dupa cum urmeaza: locul trei a revenit lui Ion Sandu (revista „Moldova”), pe treapta secunda a acces Pavel Bradescu („Sport-Plus”), iar campion a devenit Eduard Ciobanu („Moldavskie Vedomosti”).

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *