Tendințe

Sprâncene naturale

Sprâncenele se poartă naturale în acest sezon, deşi multă vreme am fost obişnuite cu formele subţiri, care au făcut furori pe podiumuri în anii trecuţi. Stiliştii au hotărât că în această iarnă a fi la modă echivalează cu a fi extrem de feminină prin naturaleţe…

Forma recomandată a sprâncenelor în noul sezon este una impecabilă şi se apropie cât mai mult de cea naturală. Sprâncenele sunt arcuite şi au o direcţie ascendentă. Stiliştii recomandă să nu le pensezi în exces. În această toamnă, din nou, „puţin înseamnă mult”… Pentru a-ţi trasa forma corectă a sprâncenelor, apelează cel puţin o dată pe lună la un specialist, după care încearcă să menţii forma dată de acesta.

Pentru a-ţi scoate sprâncenele în evidenţă, investeşte într-un creion închis la culoare, care să le dea mai mult volum. Totodată, le poţi accentua, utilizând un fard maroniu sau gri-închis, iar apoi le piepteni spre exterior cu un mascara transparent.

Ce faci când sprâncenele îşi sunt prea subţiri? Uită de ideea pictatului cu un creion – care, cel mai adesea, creează un contrast vulgar. Uită şi de mania tatuajelor. Dacă ai sprâncene mai subţiri, renunţă la arcuirea de compas şi pune-le în valoare aspectul natural. Pensează doar câteva fire deasupra sprâncenelor, pentru a le da o formă, apoi tunde-le vârfurile. Vei evita astfel să le subţiezi prea rău. Atâta timp cât sunt naturale, sprâncenele subţiri sunt în tendinţe, aşa că renunţă la stilizarea în exces.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *