Culinar.md

Spumă de zmeură

Cu toate astea, începem să turnăm spuma într-un pahar mare, adăugăm câteva bucăţi de zmeură pentru ornament şi o servim rece, ca desert, sau ca o băutură răcoritoare de după-amiază. 

Ingrediente

– 200 g zmeură
– un albuş-două
– 200 g zahăr
– un plic zahăr vanilat (opţional)

Mod de preparare

Se spală zmeura şi se taie în patru. Se bat albuşurile de ou până devin spumă, se adaugă treptat zahărul şi bucăţile de zmeură. Se bat în continuare până devin o spumă tare (întoarceţi bolul şi dacă nu pică e gata Se serveşte în cupe, în pahare… în boluri, depinde ce vă trece prin cap. 

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *