IT&C

Start Social Innovation Camp Moldova 2013

Evenimentul, dedicat persoanelor ce doresc să rezolve o problemă socială prin intermediul tehnologiilor informaționale, va avea loc în perioada 26-28 iulie la un Centru de Agrement din Ivancea.

Astăzi , 10 iunie, s-a dat start aplicărilor pentru concurs. Participant al proiectului SICamp poate deveni orice persoană, cu vârsta între 18-30 de ani, care cunoaște o problemă din societate și are o idee de proiect necomercial ce oferă soluționarea acesteia prin utilizarea inovațiilor tehnologice. Vor fi selectate 45 persoane care vor dezvolta 8 idei. Aplicările sunt deschise atât pentru lansatorii de idei, cât și pentru cei care sunt gata să contribuie la dezvoltarea unei idei propuse/selectate în cadrul proiectului datorită cunoștințelor sale în dezvoltare IT, design IT, marketing sau social media.

Cele mai bune 3 proiecte implementate de echipe timp de 48 de ore vor fi premiate cu sume bănești alocate pentru dezvoltarea proiectului: locul I- 20 mii lei, locul II- 10 mii lei și locul III- 6 mii lei.

Ediția din anul trecut a întrunit 26 de persoane , iar proiectul câștigător SICamp 2012 este Parkanoid- aplicație care soluționează problema parcărilor ilegale. Aceasta a fost realizată și la moment echipa se concentrează pe lansarea site-ului.

Aplică la SICamp Moldova și schimbă societatea prin new media. Formularul de aplicare poate fi găsit pe site-ul proiectului: www.sicamp.md.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *