Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 13:21
Abonamente

Vedete 6 August 2010, ora 11:34

Starul hip-hop Wyclef Jean vrea sa devină preşedinte

Marime Font

Foto: weallscheme.com

Originar din Haiti, starul Hip-hop, muzicianul şi compozitorul american Wyclef Jean şi-a depus candidatura pentru preşedinţia acestui stat insular, relatează agenţia Reuters.

Cântăreţul, însoţit de soţia şi fiica sa au ajuns, joi, la Comitetului Electoral în Haiti în Port-au-Prince, pentru a depune actele necesare. În alegerile prezidenţiale din Haiti, care vor avea loc pe 28 noiembrie, Wyclef Jean va reprezenta partidul Viv Ansanm.
Potrivit mass-media, Jean şi-a anunţat intenţia sa de a candida pentru preşedinţia Haiti, în seara zilei de miercuri în direct la show-ul lui Larry King pe canalul TV CNN.

Muzicianul şi producătorul Wyclef Gin, care a vândut mai mult de 31 milioane de copii ale înregistrărilor lor, s-a născut şi şi-a petrecut copilăria timpurie în Haiti, iar la vârsta de nouă ani sa mutat la New York.Acesta a organizat în 2005 fondul de caritate Yele Haiti care a realizat o campanie riguroasă de ajutorare a victimele şi familiile victimelor cutremurului din Haiti. Reamintim că la 12 ianuarie a.c. în Haiti a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter. Potrivit guvernului din Haiti, cutremurul a ucis mai mult de 222 de mii de oameni şi a cauzat pagube materiale în valoare de 5.6 miliarde de euro.

Timpul.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md