Vedete

Starul hip-hop Wyclef Jean vrea sa devină preşedinte

Cântăreţul, însoţit de soţia şi fiica sa au ajuns, joi, la Comitetului Electoral în Haiti în Port-au-Prince, pentru a depune actele necesare. În alegerile prezidenţiale din Haiti, care vor avea loc pe 28 noiembrie, Wyclef Jean va reprezenta partidul Viv Ansanm.
Potrivit mass-media, Jean şi-a anunţat intenţia sa de a candida pentru preşedinţia Haiti, în seara zilei de miercuri în direct la show-ul lui Larry King pe canalul TV CNN.

Muzicianul şi producătorul Wyclef Gin, care a vândut mai mult de 31 milioane de copii ale înregistrărilor lor, s-a născut şi şi-a petrecut copilăria timpurie în Haiti, iar la vârsta de nouă ani sa mutat la New York.

Acesta a organizat în 2005 fondul de caritate Yele Haiti care a realizat o campanie riguroasă de ajutorare a victimele şi familiile victimelor cutremurului din Haiti. Reamintim că la 12 ianuarie a.c. în Haiti a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter. Potrivit guvernului din Haiti, cutremurul a ucis mai mult de 222 de mii de oameni şi a cauzat pagube materiale în valoare de 5.6 miliarde de euro.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *