Frumusețe

Şterge-ţi faţă cu oţet de mere în fiecare zi. Rezultatele sunt uluitoare

Substanţele chimice din produsele de îngrijire obişnuite îţi afectează întreg organismul pe termen lung. Multe dintre acestea încarcă pielea şi nu o lasă să respire. Ele sunt absorbite foarte uşor şi ajung în sânge, provocând numeroase daune pe termen îndelungat. Le poţi înlocui cu încredere cu ingrediente naturale, care au un efect surprinzător asupra pielii şi nu te afectează în niciun fel. Unul dintre cele mai bune este oţetul de mere.

Când îţi cureţi faţă cu oţet de mere îndepărtezi foarte uşor toate bacteriile şi impurităţile de la suprafaţă pielii. Vei ţine departe eczemele şi iritatiile, deoarece acest ingredient minune are proprietăţi antibacteriene şi antiseptice. Este un foarte bun dezinfectant şi în acelaşi timp redă pielii strălucirea şi energia. Este suficient să îţi ştergi tenul cu un tampon din bumbac înmuiat într-o soluţie formată din părţi egale de apă şi oţet de mere. Vei vedea rezultatele chiar de la prima utilizare.

Oţetul de mere facilitează procesul de regenerare a celulelor epidermei şi te protejează de efectul negativ al radicalilor liberi. Este ideal pentru persoanele cu tenul acneic sau sensibil. După câteva utilizări pielea devine mult mai suplă, iar coşurile şi iritatiile se usucă şi dispar fără să lase urme. Pentru că tratamentul să dea randament este recomandat să îl utilizezi în fiecare zi, cel puţin o luna de zile. Dacă te confrunţi cu eczeme sau iritaţii grave este indicat să ceri mai întâi sfatul medicului dermatolog.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *