Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 15:22
Abonamente

Snooker 24 August 2010, ora 14:37

Steve Davis va evolua la Shanghai Masters

Marime Font

Foto: worldsnooker.com
 
 
 

Stagiunea competiţională internaţională de snooker, va fi reluată la începutul lunii septembrie, cu ocazia turneului de anvergură din China, cu genericul Shanghai Masters, în cadrul căruia tradiţional participă cei mai puternici jucători ai momentului.

Shanghai Masters este prima provocare competiţională a sezonului curent, care acordă puncte în clasamentul internaţional.
Unul din ultimii “aşi” ai probei care a obţinut calificarea este legendarul englez Steve Davis, care a înregistrat astfel un debut cu brio în noul sezon al circuitului mondial profesionist de snooker.

Dreptul de a evolua pe tabloul principal al competiţiei de la Shanghai, a mai fost obţinut de jucătorii Peter Ebdon, Joe Delaney, Barry Hawkins, Mike Dunn, Stephen Lee, Matthew Stevens, Stuart Bingham, Dave Harold, Robert Milkins, Ken Doherty, Ricky Walden, Judd Trump, Mark Davis, Andrew Higginson şi Jamie Burnett.Calificările însă au furnizat şi o surpriză mai puţin plăcută – britanicul Jimmy White a fost învins în faţa lui Liam Highfield şi nu se va putea încadra în concursul principal de la Shanghai Masters.

În aceste condiţii, meciurile de pe tabloul principal al turneului din Shanghai se vor disputa conform următorului program:

Ronnie O'Sullivan - Michael Holt, Ryan Day - Andrew Higginson, Marco Fu - Mark Davis, Stephen Maguire - Judd Trump, Mark Williams - Ricky Walden, Graeme Dott - Ken Doherty, Jamie Cope - Steve Davis, Ding Junhui - Robet Milkins, Ali Carter - Dave Harold, Mark Allen - Stuart Bingham, Liang Wenbo - Matthew Stevens, Shaun Murphy - Stephen Lee, Mark Selby - Mike Dunn, Stephen Hendry - Barry Hawkins, Mark King - Joe Delaney, Neil Robertson - Peter Ebdon.

Competiţia din metropola chineză se va desfăşura în perioada 6-12 septembrie.

Campion actual la Shanghai Masters este redutabilul Ronnie O`Sullivan, care în 2009 l-a devansat în finală pe reprezentantul gazdelor Liang Wenbo.

Un articol de:
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md