Streleț este supărat că șeful său se află în izolator și îi cere lui Timofti să îl demită pe Chetraru

publicat în Politică pe 16 Octombrie 2015, 15:07

Premierul Valeriu Streleț a expediat astăzi, 16 octombrie, un demers către președintele țării, Nicolae Timofti pentru a-l demite pe directorul CNA, Viorel Chetraru.  

”Ce face CNA sunt niște răfuieli. În demers am argumentat că indiferent de statisticele triumfaliste ale activității CNA, indicele percepției corupției continuă să crească. Am expediat un demers către președintele țării pentru a-l demite pe directorul CNA. Avem probe: CNA are o strategie selectivă în combaterea corupției și abordează selectiv dosarele întocmite în cazul BEM, iar principalul învinuit este încă în libertate”, a spus premierul în cadrul unui briefing.

Reamintim că ieri, imediat după votul acordat de deputați de a ridica imunitatea parlamentară a deputatului Vlad Filat, mascații CNA au intrat în Parlament. Aceștia l-au dus pe fostul premier la CNA unde a fost audiat și reținut pentru 72 de ore. 

Ieri casa lui Filat din capitală a fost percheziționată, dar și sediul PLDM. Astăzi, 16 octombrie, procurorii au descins în satul Lăpușna, în casa părinților fostului premier.

sursa: timpul.md