Actualitate

Summit Events & Conference Centre: Cum să organizăm un eveniment Perfect?

Imaginația vă ajută ”să desenați în minte” un eveniment așa cum vi-l doriți până în cele mai mici detalii, iar capacitatatea de organizare vă ajută să ”transpuneți  în viața reală” evenimentul dumneavoastră.

La etapa de organizare a evenimentului deseori apare întrebarea: Unde să organizăm un eveniment favorabil pentru imaginea companiei, dar totodată accesibil din punct de vedere material?

Complexul Summit Events & Conference  Center   oferă  5 săli splendide pentru diferite tipuri de evenimente.  Organizatorii de evenimente care planifică să desfășoare un training, masă-rotunda,seminar sau instruire aleg sălile New-York, London sau Rome.

Dacă se dorește a organiza o conferință internationala sau o conferință de presă atunci de obicei se optează pentru Sala Roșie sau Sala Albastră.

La Summit Events & Conference Center se lucrează conform principiului ”pachet complet de servicii” și anume ,oferim  echipament modern și tot suportul  tehnic necesar pentru instalarea acestuia, iar pentru comoditatea organizatorilor se propun  servicii de catering indoor și outdoor (pauze de cafea, prânzuri, fourchette, degustari de vinuri).

Suntem în așteptarea sărbătorilor de iarnă, așa că echipa Summit Events & Conference Centre vine cu o ofertă specială ”Crăciunei Corporativi” pentru companiile și ONG-urile care doresc să organizeze o adevărată sărbătoare pentru angajații săi, dar și pentru copii acestora.

Grăbiți-vă să rezervați din timp o sală pentru o sărbătoare Crăciun de poveste. Mai multe detalii puteți afla pe www.summit.md.

Video de prezentare:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *