Atitudini

Sună clopoţelul

Septembrie este o lună mai deosebită pentru o mare parte dintre noi, deoarece sună clopoţelul, iar cei mici s-au pregătit de şcoală.

Îmi amintesc emoţia primei mele zile de şcoală şi nerăbdarea pe care o aveam să se facă odată dimineaţă şi să îmi iau ghiozdanul pe umăr ca să plec soldăţeşte spre şcoală. Credeam că totul va fi la fel de frumos ca acea primă emoţie, dar lucrurile se complică şi acum ştim cu toţii asta, doar că nu avem puterea de a schimba întotdeauna foarte multe.

Ca pe orişice etapă din viaţa noastră suntem datori să o trecem şi treptat-treptat să învăţăm că în viaţă ne aşteaptă o multitudine de momente şi de gânduri rostite sau nerostite şi că datoria noastră de oameni adulţi este aceea de a împărtăşi optimismul cu cei pentru care astăzi sună clopoţelul pentru prima dată, căci sunt abia la început de drum şi, oricât de anevoios va fi, de undeva, din interior va veni puterea de a-l parcurge.
Eu nu vreau decât să le doresc mult succes în noul an şcolar elevilor, părinţilor, educatorilor şi tuturor celor cărora le pasă de educaţia viitorului nostru!

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *