Culinar.md

Supă cremă de leurdă

Ingrediente:

2 legături de leurdă
1 cartof
1 morcov
1 ceapă
1 l lapte
unt
sare şi piper

Preparare:

Pune la fiert un cartof şi un morcov şi păstrează apa în care au fiert. Toacă o ceapă mărunt. Spăla leurda si las-o să se scurgă bine într-o strecurătoare. Căleşte ceapa în puţin unt, apoi adaugă morcovul şi cartoful şi amestecă uşor. Pune un litru de lapte în oală, apoi leurda pe care o clocoteşti la foc mic cam 10 minute. Totul intră la blender. Adaugă sare şi piper după gust. Decoreaz-o cu flori comestibile. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *