Actualitate

Supă cu orez, sparanghel şi parmezan

Ingrediente:

1 litru de supă de pui

1 lingură de unt

1 lingură de ulei de măsline

1 ceapă tocată fin

1 cartof feliat subţire

75 g orez cu bob mediu

150 g sparanghel

parmezan 

Preparare:

Încălzeşte untul şi uleiul de măsline într-o oală mai mare, la foc mediu, adaugă ceapa şi cartoful şi soteză-le maximum 10 minute. Toarnă un litru de supă de pui fierbinte şi lasă să dea într-un clocot, apoi adaugă orezul şi fierbe la foc mic, în jur de 12 minute. Adaugă sare şi piper, după gust, sparanghelul tăiat bucăţi mai mici şi mai lasă pe foc 2-3 minute. Serveşte cu parmezan ras pe deasupra!

gustarte.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *