Tendințe

Super look contra cronometru

Radiaza de frumusete
Look rapid si stralucitor fara tratamente faciale interminabile? Se poate!

Solutia: o exfoliere cu un gomaj foarte fin care contine perlute abrazive delicate ce pot face sa dispara ca prin farmec (mai exact, prin dizolvare) celulele moarte din piele. Se aplica apoi o masca hidratanta intr-un strat generos si se lasa sa actioneze in jur de 5 minute (timp in care te poti coafa sau spala). Indeparteaza produsul cu multa apa calduta, aplica o crema hidratanta si gata!
Citeste aici despre alte masti de infrumusetare pentru tenul tau!

Ascunde puful
Ca sa maschezi enervantul puf de pe fata, inmoaie o pensula mare (cea pe care o folosesti de obicei ca sa aplici pudra) in pudra de talc pentru bebelusi, apoi intinde-o pe fata, de sus in jos, chiar pe zona cu pricina. Astfel vei netezi firele de par, care se vor aplatiza si se vor lipi de piele, uniformizandu-i in acelasi timp culoarea. Daca ai tenul inchis, renunta la pudra pentru bebelusi si apeleaza la o pudra potrivita nuantei tale.

Machiaj de… camuflaj
Zoom-ul aparatelor foto pot face dintr-un cos minuscul un dezastru national, asa ca trebuie mascat de urgenta.

Solutia: tamponeaza putina lotiune tonica peste cos, ca sa-l usuce si sa indeparteze excesul de grasime. Apoi raceste si decongestioneaza zona cu ajutorul unui cub de gheata invelit intr-un servetel, tinut pe piele timp de un minut. Nu lasa cubul de gheata prea mult, pentru ca te vei trezi cu o roseata pe piele. La final, usuca pielea stergand cu un servetel si tamponeaza cu putin fard corector.
Blush&Go
Dimineata, atunci cand esti pe jumatate adormita, invioreaza-ti tenul apeland la un truc care nu da gres! Puncteaza din loc in loc, pe pometi, fondul de ten crema, apoi intinde pe buze si pleoape ceea ce ramane pe degete. Asta nu inseamna ca esti din cale-afara de zgarcita, ci doar ca ai mai castigat inca putin timp, renuntand la clasicele rujuri si la fardul de pleoape. 

Sursa: Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *