Actualitate

Surprize de primăvară de la Victoriabank

Doamna Natalia Politov – Cangaș, Președinte Victoriabank: "Felicităm cu mult drag toți locuitorii țării cu cel mai așteptat anotimp al soarelui, ghioceilor și gândurilor bune. Începutul primăverii, cred că pentru fiecare dintre noi e o sărbătoare a sufletului. Devenim mai binevoitori, mai luminoși, ne facem noi planuri, ne punem dorințe și dăruim mărțișoare, cel mai frumos simbol al afecțiunii pentru cei dragi.

Ne dorim ca în această primăvară să avem parte de cât mai multe dorințe împlinite. În acest sens, sperăm că prin surprizele pe care le-am pregătit să ajutăm la realizarea cel puțin a unei părți dintre ele."

Viorica Rozmeriţa, Director Direcţia Credite, Victoriabank: "Creditul Magic este unul dintre cele mai solicitate credite la Victoriabank. L- am elaborat pentru a oferi posibilitatea clienților noștri de a-și satisface necesităţile de consum. Fie că e vorba de achitarea studiilor, achiziționarea unor bunuri pentru casă sau, în cazul acestei oferte, chiar a unui cadou multdorit. Cu ajutorul Creditului Magic toți au șansa să realizeze dorințele sau proiectele personale."

Cadourile oferite de la partenerii Victoriashopping – Salon Afrodita, Pupa, Milavitsa, Popasul Dacilor, Ice Bravo, Seola, Flora Vista, Visaje Nica, MolDeco – vor încânta Doamnele şi Domnişoarele şi vor oferi un plus de atenţie pentru ca primăvara sa fie mai frumoasă alături de Victoriabank.

Creditul Magic se acordă pe un termen de până la 24 luni, în sumă de până la
30 000 lei, fără gaj şi se eliberează într-un termen foarte scurt. La solicitarea acestui tip de credit clienţii beneficiază de costuri reduse şi prezintă un pachet minim de documente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *