Moldova

Surprize în Divizia Naţională la fotbal

Înaintea meciului din Europa League cu campioana R. Belarusi, BATE Borisov,care va avea loc joi, discipolii lui Andrei Sosniţchi au jucat disciplinat în întâlnirea cu ambiţioasa Milsami, şi a devansat-o în clasament, poziţionându-se actualmente pe locul trei. În minutul 34, rusul Aleksandr Erohin a deschis tabela, iar la începutul mitanului secund, Andre Dhiedhiou a stabilit scorul final de 2-0.

Marea surpriză a etapei s-a consumat la Tighina. Dinamo din localitate, care traversează o criză a formei de joc, s-a confruntat cu Zimbru Chişinău. „Galben-verzii”, care în etapa trecută au remizat cu campioana, au abordat superficial partida şi au plătit cu vârf şi îndesat pentru această atitudine. În minutul 80 al meciului tighineanul Golubovschi a marcat unicul gol al meciului şi a adus o victorie necesară clubului dinamovist.

Lidera la zi a clasamentului, Iskra-Stal Râbniţa a clacat în meciul din deplasare cu Academia UTM Chişinău (0-0) şi este foarte aproape de a pierde supremaţia în top, în caz dacă, Olimpia Bălţi ar repurta victorie în derbiul etapei cu Dacia Chişinău, meci care va avea loc astăzi, pe stadionul Zimbru.

Alte rezultate consemnate sâmbătă: Găgăuzia Comrat – Nistru Otaci 5-1, FC Costuleni – FC Tiraspol 1-2, Rapid Ghidighici – Sfântul Gheoreghe Suruceni 2-0.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *