ROMÂNIA

Surprize la Mondialul din Crucible

În seria meciurilor de luni, din cadrul şaisprezecimilor de finală, a fost consemnată o surpriză de proporţii. Unul din favoriţii turneului, Marco Fu, care a continuat partida începută duminică cu Martin Gould, de la scorul de 5-4, a avut o evoluţie dezastruoasă, fiind învins în 19 frame-uri, cu scorul de 9-10. De remarcat că în ultimul frame, Gould a repurtat o victorie categorică cu 90-0.

În alte două partide, liderii şi-au confirmat valoarea: Ali Carter l-a devansat pe Jamie Cope (10-4), iar Mark Wiliams – pe Marcus Campbell (10-5).

Tot luni, excentricul Ronnie O`Sullivan şi-a asigurat un avantaj mulţumitor (7-2) în meciul cu Liang Wenbo, şi puţini pesimişti sunt care consideră că Ronnie mai poate rata victoria în continuarea de astăzi a meciului. O luptă mult mai interesantă se atestă în disputa dintre Mark King şi Steve Davis, întreruptă ieri, la scorul de 5-4 în favoarea primului jucător. Continuarea acestor două meciuri este stabilită pentru după amiaza zilei de astăzi.

Astăzi la amiază, vor începe partidele Ding Junhui – Stuart Pettman, Ryan Day – Mark Davis, iar ulterior, se vor disputa meciurile Neil Robertson – Fergal O’Brien şi Peter Ebdon – Graeme Dott.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *