Actualitate

Sute de persoane, EVACUATE dintr-un mall din Iaşi, unde un blogger din R. Moldova a organizat un eveniment

Panica s-a creat atunci când la un eveniment organizat de un blogger basarabean au venit peste 350 de persoane, majoritatea copii, cu mult mai multe decât au estimat organizatorii.

În urma evacuării de către pompieri a tuturor persoanelor care se aflau la eveniment, unul dintre copii a suferit o luxație la picior, el fiind dus la spital de echipajul medical al Ambulanței.

"Am fost contactați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 pentru a fi informați că, la un eveniment organizat la etajul doi al unui complex comercial din municipiul Iași, s-a creat stare de panică și este necesară intervenția echipelor specializate. La locul solicitării s-au deplasat o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială transport victime multiple și o autospecială pentru stingere. Echipajele ajunse la locul intervenției au constatat că la evenimentul organizat participau aproximativ 350 de persoane, în cea mai mare parte copii", a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *