Timpul Local

Tare ca stejarul, tnar ca primavara

Ieri a fost ziua de nastere a presedintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, deputatul Vlad Filat. Dis-de-dimineata, la sediul formatiunii a fost prezenta mai multa lume, incepand de la activistii de partid si terminand cu simpatizanti ai formatiunii. Printre cei care au venit sa-l felicite pe omagiat a fost si presedintele Partidului „Alianta Moldova Noastra”, Serafim Urecheanu. Solicitat de TIMPUL, el ne-a spus ca toata noaptea a cautat trandafiri verzi si nu i-a gasit, ca, pana la urma, sa-i aduca de cei galbeni. Dar, a zis el, verdele se combina intotdeauna cu galbenul si numai impreuna aceste culori pot supravietui.

Despre Vlad Filat presedintele AMN a spus urmatoarele: „Este un tanar care da semnale de un viitor promitator, cu care, impreuna, trebuie sa inlaturam de la guvernare acele flori rosii, care ne-au adus la marginea prapastiei. Sanatate lui Vlad si… La multi ani!”.

La randul sau, Vlad Filat ne-a spus ca primii care l-au felicitat au fost membrii familiei sale, care i-au dorit tot ce i se poate dori unui cap de familie. El ne-a relatat ca a fost felicitat de mai multi activisti ai partidelor de opozitie, venind cu aceleasi doleante si aspiratii: eliberarea noastra totala de comunism. De altfel, acesta a fost si raspunsul liderului PLDM la intrebarea pe care i-am adresat-o alaltaieri – ce cadou ar accepta, cu aceasta ocazie, de la presedintele in exercitiu al R. Moldova?

Ii dorim sa ramana tare ca stejarul si tanar ca primavara. La multi ani, Vlad Filat!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *