Horoscop

Tauri, o schimbare de imagine vă va ridica moralul

A venit vremea să aveți grijă de problemele personale. Trebuie să stabiliți clar ce vreți și să prezentați ideile inovatoare unei persoane ce deține o funcție mai înaltă. Alături de partenerul dumneavoastră ați putea petrece mai mult timp.

TAUR
Vă evidențiați talentele creative și vă faceți timp pentru corespondență, poezie sau să scrieți în jurnalul personal. Acordați-vă mai mult timp liber. Haine noi, o nouă pieptănătura sau orice schimbare de imagine vă vor ridica moralul.

GEMENI
Simțiți nevoia să vă urmați dorințele și visele. Nu puteți trăi viața doar pentru alții. Vă trebuie o provocare ce va pune în balanță abilitățile intelectuale. Investiți energia în carieră și vor urma câștiguri mari de pe urma ideilor creative.

RAC
În ultima vreme simțiți că nu vă satisfaceți setea de cunoaștere. Uitați de strategiile greoaie pe care vi le-ați impus și urmați niște cursuri care vă vor ajuta să obțineți o poziție mai bună ca profesionist. Nu este vremea prielnică împrumuturilor de bani sau bunuri. Mai bine călătoriți către o destinație exotică pe care ați visat-o de mult.

LEU
Scenariul acestei săptămâni este subliniat de o nevoie acută de a petrece mai mult timp cu familia. Nu trebuie să vă simțiți vinovați că nu ați reușit să rezolvați toate problemele la birou. Continuați munca acasă. Faceți o alegere inteligentă și aveți grijă și de propriile nevoi.

FECIOARĂ
Nu ar fi rău să vă descotorosiți de obiceiurile proaste. Îndreptați-vă atenția spre sănătatea dumneavoastră. În ultima vreme ați cam neglijat-o. O dietă mai strictă și câteva exerciții fizice de rutină vă vor face să vă simțiți mai bine. Plimbați-vă mai mult și canalizați-vă energia pozitivă pentru finalizarea proiectelor abandonate.

BALANȚĂ
Fluctuațiile stării emoționale sunt la fel de puternice ca o rafală de vânt. Vă concentrați destul de greu pe problemele de la serviciu. Fiți atenți cu colegii pentru că puteți foarte ușor să jigniți pe cineva. Deschideți portofelul și cumpărați-vă ceva la care visați de ceva vreme.

SCORPION
Nu credeți tot ce auziți. La urma urmei, cei din apropiere nu știu chiar ce este în adâncul sufletului dumneavoastră. Până la sfârșitul săptămânii vă ocupați de negocieri în urma cărora contul din bancă se va umfla considerabil. Financiar, vă iese totul, mai rămâne să vedeți ce faceți pentru suflet…

SAGETATOR
Aveți tendința de a lua mai multe angajamente decât puteți respecta doar ca să fiți siguri ca va observa cineva. În familie sunt discuții provocate de copii, dar dacă discutați cu partenerul dumneavoastră, situația se rezolva rapid.

CAPRICORN
Dacă cineva vă deranjează prin comportamentul său, nu ezitați să lămuriți problemele fără a ridica tonul. Stabiliți ce este mai important în viața personală și cea profesională și acționați așa cum credeți că este mai bine. Nu vă abateți de la drumul pe care ați pornit, indiferent cât de greu vi se pare.

VĂRSĂTOR
Progresul din viața personală nu permite tensiunii acumulate în ultima vreme să vă doboare. Cineva pe care l-ați cunoscut de foarte mult timp vă contactează pentru o întâlnire. Dacă-i dați curs, nu veți regreta. Încercați și vedeți la urmă cât de bine v-ați simțit.

PEȘTI
Sunteți interesați de progresul financiar personal și vă ocupați mai intens de rezolvarea problemelor la locul de muncă. Primiți o ofertă bună pentru proprietatea pe care vreți s-o vindeți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *